Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Paity 

všechny recenze uživatele

Harryson Ford není zrovna typ na komediální role. Snad vyjma Hvězdných válek. Tady byla ale jasná snaha konkurovat různým Bad Boys a podobným záležitostem. Jenže to by nesměl vypadat Josh Harnett jako naprostý jouda a cucák. Respektive pro tenhle film by to tak asi mělo být, ale těžko mu pak věřit toho sice mladého, ale drsného poldu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem z amerických detektivek měla pocit, že povolání kriminalisty je časově vyčerpávající, takže detektiv se po hádkách s šéfem, smrtelně nebezpečném honu na zločince v ulicích a nekonečných přesčasech zmůže už jen na rychlou opici v baru a pak občasný návrat k čím dál otrávenější manželce a odcizeným dětem. Tenhle film mě vyvedl z omylu. _____Detektivové stíhají vyšetřovat masakr v hudebním klubu a ještě při tom jeden z nich vede kurzy jógy a dává po večerech soukromé tantrické lekce svým krásným cvičenkám, zatímco druhý provozuje realitní kancelář. Není potom divu, že vyšetřování se vyřeší tím, že jim někdo jen tak mimochodem řekne, co a proč se stalo. ____ Snímek neudrží náladu, chvilku se tváří děsně vážně (pomsta za otcovu smrt) a pak se zase pokouší o komedii, což nevychází, protože divák už je uondaný zoufalou nerozhodností snímku, jestli má být komedií nebo dramatem a taky mizerně napsaným scénářem. Některé vtipy by v jiném snímku mohly vyznít, například když si detektiv zrekvíruje taxíka a taxikář neotřeseně zapne taxametr, protože i když si teď auto zabrala policie, tak kšeft je kšeft. Jenomže i ty chabé pokusy o legraci jsou bídně načasované, takže nevzbudí ani lehké pousmání. ___ Harrison Ford si zde opět střihl jednu střílečku na střeše, ale na rozdíl od Blade Runnera to tentokrát není v dešti, nýbrž za plného slunce, které ozařuje tuhle filmařskou nuzotu. Všechny tyhle okamžiky zmizí jako slzy v dešti a dokonce ještě rychleji, protože na film divák hned zapomene – a to ještě s radostí. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Když si vezmu Gingko, vzpomenu si, kam jsem si dal Viagru..“ To už jsi na tom tak špatně Harrisone, že bereš takové role? Proč si raději nejdeš honit… třeba androidy!? Mizerná komedie a bídná krimi, která mohla zaujmout leda tak dámy, kdyby zcela nahý jogín Hartnett zaujal na polovinu stopáže pozici Lotosový květ (pestík lotosu by byl po celou dobu pochopitelně dobře viditelný). Ale bohužel, ani tohle nebyli hollywoodští čmuchalové schopni nabídnout.. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Střela mimo terč. Tohle se moc nepovedlo. Fordovy už není pade a tohle mi přišlo už nad jeho síly. Navíc když se dá dohromady krimi a komedie je z toho většinou bezduchá fraška. Hartnetta nemusím vůbec a nepřipadá mi vůbec vtipnej takže ani on to u mě s tímto filmem nevyhrál. Na druhou stranu zas musím přiznat, že občas jsem se usmál a tak nechci tento film zatratit nadobro. Zcela obyčejná průměrná skorokomedie - 49% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z akcnych komedii o dvoch policajtoch, ktorim ten humor takmer vobec nefungoval, aj ked sa o to snazili. Pre porovnanie z filmami ako SMRTONOSNE ZBRANE (1987 - 1998) alebo BAD BOYS (1995, 2003) je tento film len slabym podpriemernym odvarom, ktory sa mozno prave na tieto typy filmov pokusal nadviazat. Mozno sa tu najde par scen, na ktorych som sa pousmial, ale bolo ich malo. Asi som mal sam dost velke ocakavania, ked reziserom tohto filmu je samotny scenarista BAD BOYS 2 Ron Shelton. Skoda, lebo taketo filmy mam rad... 17.12.2008 ____ Harrison Ford - (Joe Gavilan) +++ Josh Hartnett - (K.C. Calden) +++ Lena Olin - (Ruby) +++ Bruce Greenwood - (Bennie Macko) +++ Isaiah Washington - (Antoine Sartain) +++ Lolita Davidovich - (Cleo Ricard) +++ Lou Diamond Phillips - (Wanda) +++ Robert Wagner - (sám seba) +++ Hudba: Alex Wuman +++ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Film bol pôvodne plánovaný ako dráma, a až neskôr bol zmenený na komédiu. (U_S_O)
  • Lolita Davidovich, ktorá si zahrala dámu z escort servisu Cleo Ricard, je v skutočnosti manželkou režiséra filmu Rona Sheltona. (U_S_O)

Reklama

Reklama