Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

monolog 

všechny recenze uživatele

Já si to s původním Beanem nepletu. Mně se tenhle animáč prostě líbí. Není to sice jako hranej, ale to vůbec nevadí. Pár skvělých gagů v každým díle, celkem i hezky nakreslený a když to pouštějí jen jako vycpávku mezi programama, zpestří to den. A za další, tohle není remake. Občas sice opakují to, co dělal Bean i v hraným (některým věcem se prostě při každodenním životě nevyhnou), ale jinak je tu spousta nových nápadů. Mimochodem, i v hrané verzi pan Bean mluvil. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Mr. Beana jsem nikdy neměla ráda, spíš úplně naopak. Hraná postava mi přišla strašně přiblblá, ale animovaný Bean je poměrně líbivý. Přestože jsou situace pořád extrémně komincké a parodické, nedosahují extrému předlohy. Animace je jednoducha a hezká, a přestože nejde o nějaký výkvět animovaných filmů, příznivce žánru nejspíš neurazí :D ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Curtis .. Velmi slabý animovaný odvar dobrodružství Mr. Bean. Rowan Atkinson zde vystupuje pouze hlasem a to v případě jeho komiky je ten poslední a minimální prvek. Tím pádem je většina osobitého humoru a zábavy ta tam a zbude jen několik průměrně zábavných epizod, které se ztrácí v celkové nudě a šedi. ()

P.V odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovsky špatné. V žádném případě si to nezaslouží obsahovat v názvu "Mr. Bean". S původním hraným seriálem se tato fraška nedá ani zdaleka srovnávat. U této animované verze jsem se ani jednou nezasmál, vtipy mi přišly neskutečně suché, místy až trapné a nic víc tento seriál nabídnout nemůže. Tohle už nechci nikdy víc v životě vidět, pro mě existuje pouze jeden Mr. Bean. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nutno uznat, že animovaný Bean je poměrně zdařilou kopií svého originálu, grimasy skutečného Rowana Atkinsona, na kterých je původní seriál vystavený, zde ale prostě zásadně chybí. Navíc cítím zaměření na mladší publikum (klidně bych si troufla vysílat to v Kouzelné školce, či jak se dnes oblíbená show mého dětství nazývá), na můj vkus (a věk) je to už příliš infantilní a často předvídatelné, takže rozuzlení mě málokdy překvapilo či pobavilo. Ale jako desetiminutová jednohubka pro malé caparty jistě vhodné (a v porovnání s ostatní soudobou tvorbou pro děti si dovolím říct, že dokonce i povedené). Nejlepší díly: 1x3 No Parking ()

Galerie (148)

Zajímavosti (3)

  • Beanova paní domácí se jmenuje Julia Wicket a její kočka se jmenuje Scrapper. (SONY_)

Reklama

Reklama