Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer je vězněn nemilosrdným vymahačem dluhů a jeho dvěma pomocníky. Marge plánuje manželovu záchranu, ale předběhne ji Ned, který sežene Homerovi peníze... (TV Prima)

Recenze (7)

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedené zakončení jednoho z nejstylovějších Simpsonovských dílů, vzdávající hold legendárnímu Fargu, ve kterém dostaneme strhující akční podívanou a rozuzlení celého příběhu. 👌 (08.03.2022) ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soused od Simpsonových Flanders shání peníze přes Smartphone.Homer jen tak tak vyvázne z hořícího domu,kde je vězněn.Flanders nemůže sehnat peníze na internetu a vzpomíná na dětství a svého otce a později se vloupá do sirotčince a tam potká ředitelku onoho zařízení.Homera zachrání náhoda,když spadne náhodou vana z patra na 2 vymahače dluhů.Poté jej zachrání vlastní manželka Marge.Peníze nakonec dostane ředitelka sirotčince a využije je bohulibě...Dávám 3 hvězdy a 60 procent. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty dvojdíly nejsou pro tenhle nekonečný seriál zase tak obvyklé, ale když si vzpomenu na jeden z těch, kde kdysi dávno figurovala Maggie, dojde mi, že by se tomuhle formátu mohli tvůrci věnovat častěji. V obou těchto případech jsem se bavil v rámci obou epizod rovnoměrně dobře. ()

Reklama

Reklama