Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart nevěří povídačkám o tom, že každý člověk má duši, a tak tu svou prodá za 5 dolarů Milhouseovi. Zpočátku výhodný obchod se promění v noční můru. A tak chce Bart svou duši zpět... (Česká televize)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart síce predáva dušu za päť babiek, ale čo je to proti Očkovi a jeho zapredaniu sa komercii v podobe rodinnej reštaurácie. Tu je otázne, čo je to vlastne happy end, v Simpsonovcoch nejde ani tak oňho, ako o návrate ku status quo. Čiže môžete hádať, ako to s Očkovými podnikateľskými plánmi dopadne. Každopádne jeho výstupy s hranolkami na hlave nemajú chybu. Bart sa pri ceste za svojou dušou vydáva do neprebádaných častí Sprigfieldu a tu najviac poteší jeho "duel" s istým nepozorným vodičom. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Bart Sell His Soul" (Bart predáva dušu). Bart Simpson neuvážene predá za päť dolárov svoju dušu kamarátovi Milhouse Van Houtenovi. Po krátkom čase mu však dôjde, že urobil obrovskú chybu a chce aby mu tento úpis vrátil. Ten sa však dostane do rúk Jeffovi Albertsonovi, majiteľovi obchodu s komiksami. Komiksák sa ho však nemieni len tak lacno vzdať. Podarí sa Bartovi získať svoju dušu späť? ***** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Placky s Alfem odkazují na sitcom Alf (od r. 1986). (Duoscop)

Reklama

Reklama