Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komiksákova žena zatouží po dítěti, Komiksák to ale nechce připustit a neustále se vymlouvá... (TV Prima)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem tie nižšie hodnotenia, pretože ide o nočnú moru všetkých nerdov, predstava, že by od nich chcela nejaká žena dieťa. Zároveň nechápem, prečo nevytiahli percentá hore fanúšikovia Wesa Andersona. Je tu dostatočne veľa dobrých nápadov na to, aby sa označila táto epizóda za zbytočnú. Ale všeobecný hejt k novým sériám je tak silný, že je jedno, s čím tvorcovia prídu, vždy sa to bude považovať za slabé. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

'Cause screw that jerk! Thinks his childless life is so great just because it is. Wakes up whenever he wants. Doesn't have to lug car seats onto the plane. He can store poison in the fridge so it's nice and cold. And don't get me started on their sex life. They can do it anywhere: kitchen floor, bathroom floor, on the microwave. Set that baby on "popcorn." Pop! Pop! Pop! ()

Reklama

Seniad odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, co to do prdele jako mělo být mrknu po dlouhé době na simpsny na nové serie a hned první taka pomatené uchylárna. Bože co to udělali s tím seriálem. iphouny, dotykové mobily, japončíci fuck off... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Furt jsem se rozhodoval, jestli tu nechat průměr, ale někdo by těm Foxákům mohl už konečně dát najevo, že je na čase končit. Futurama to zalomila v tom nejlepším a přitom je z ní taky důstojně populární seriál. Proč se musí Simpsonovi stále tak na sílu dojit? I některé vlezlé reklamy na internetu jsou poutavější než obsah novodobých žlutých epizod, co prakticky fungují už jen a pouze jako propaganda všemožných současných trendů, převážně těch debilních. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda obsahuje potitulkové záběry. (Duoscop)

Reklama

Reklama