Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

RHK 

všechny recenze uživatele

Něco tomu remaku Wilderovy klasiky chybí, snad více romantická atmosféra, snad větší přesvědčivost. A tak ho nezachrání ani překrásná Ormondová, ani výtečný Kinnear, ani stárnoucí Harrison Ford. Příběh Sabriny, právě dospělé dcery šoféra sloužícího u dvou bilionářů, která se zamiluje do obou z nich a s nimi jedná jako rovná s rovnými, možná to je to, co mi vadilo. Nebo to byly Fordovy nepříjemné brýle? Či snad jsem Kinnearovi neuvěřil heterosexuála, když tak výtečně zahrál "toho teplouše odvedle" v Brooksově filmu Lepší už to nebude? - Asi tomu chyběl za režisérskou židlí Wilder. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-AP8ulApEOk ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Všemi odborníky zavrhnutý a přece pro mě velmi pohodový remake v žánru romantické komedie. Julia Ormond je opravdu okouzlující a je pro ní evidentně složité si mezi takovými "bratry" jako jsou Ford a Kinnear vybrat :) Nic světoborného, ale kdo se chce naladit na strunu - pohoda, vtip a romantika - může s klidem vstoupit. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nech sa snazi o remake Wilderovho filmu ktokolvek, snazi sa o pruser a ked ide o Wilderov film ako je Sabrina, snazi sa o pruser obrovsky. Pollackova Sabrina je oproti svojmu predchodcovi otravna, nudna, tragicky nevtipna a neromanticka. Dokonale trio Hepburn, Bogart, Holden nahradene kacatkovskou Ormond, pousmievkajucim sa Fordom a slizkym Kinnearom, je proste nenahraditelne a neopakovatelne. Je mozne, ze moje silne negativisticke nalady vyvolal v podstate kratky cas (asi mesiac) od zhliadnutia povodnej Sabriny, avsak nic to nemeni na tom, ze pri "novej"-"modernej" Sabrine som sa nudil a film som do jeho konca pretrpel. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tohle je moc příjemná romantika. Tu komedii bych tam sice asi nedávala, protože člověk se maximálně usměje, ale to vůbec není na škodu. A Julia Ormond je půvabná jako vždy a s Harrisonem Fordem jí to sekne ještě víc:) Co mi ale vadí je asi to, že pro mě Greg Kinnear rozhodně nepředstavuje nějakýho sexsymbola, do toho solária by mě rozhodně nedostal. --------- Z původních 3* musím jít níž po tom, co jsem viděla Sabrinu s Audrey. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočný remake starej klasiky. Ale to je už obohraná pesnička. Zachraňuje to hlavne krásna Julia Ormond. Jej partneri sa našťastie tiež k nej pomerne hodia, o čo by malo vždy ísť v prvom rade. Bohužial mi ale film pripadal naivný, proste jednohubka pre ženské publikum, ktoré si tento filmík vychutná určite viackrát. Ak je tento film tak obľúbený našimi komerčnými televíziami, prečo nie aj náročnejšie Pollackove klasiky? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • 13 Rue des Beaux Arts je adresa L'Hotela v Paríži. (misterz)

Reklama

Reklama