Tento seriál běžel kdysi dávno na NBC. Měl 2137 epizod. Děj se točil okolo bohaté Capwell rodiny Santy Barbara. Ještě tam je několik jiných rodin, od soupeře Lockridge rodina k skromnější Andrade a Perkins rodiny, jehož životy znají stejná trápení. (duklak2)
Možná to bude znít divně, ale tenkrát jsem byla malá a fakt se mi líbila všechna ta raně elektronická background hudba:-) Chodila jsem na ZŠ a už tehdy jsem nadávala na debing, ale naštěstí to šlo přes to tak slabě, že člověk slyšel i tu angličtinu:D Byla to taková nekonečná telenovela, fakt jsem neviděla všechny díly, ale jako malou mě to bavilo, dneska to vidět, tak hádám že bych tomu dala jednu hvězdičku:-) Viděla jsem hodně epizod s mladinkou Robin Wright, a taky s výbornou Robin Mattson, jejíž "záporačka" mě opravdu bavila. Taky tam byla taková až ultimativní romantika s taky ultimativní blondýnou, Marcy Walker:-) Zábavná byla postava sarkastického opileckého syna (Lane Davies) černé ovce rodiny, který měl výborné hlášky. Ve srovnání s Bold and Beautiful, Days of our lives a Young and the Restless bylo tohle ještě dobrý.(1.3.2011)
Jojo, to byly casy. Moje prvni a posledni telenovela, videl jsem par dilu nez mi doslo, ze je to totalni kravina. Jenze bohuzel to zahledla ma matka, ktera se toho chytila daleko vice a pak kazdy den blokovala televizi. Kdyz jsem jednou rozladil Premieru (tusim abych se mohl divat na Gumidky), tak byla temer nepricetna.(18.1.2009)