Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka na volný večer, která vyjma nepřeberného množství různorodých monster zaujme i neokoukaným přístupem k látce či neočekávaně velkorysou akční stránkou. Jako nenáročná dobrodružná jízda tedy snímek Love and Monsters funguje v rámci svých možností víceméně dobře. A to mi tentokrát ke spokojenosti stačí. (Netflix) „Don't Settle. You Don't Have To.” ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Super film, řekněme skoro až pohádka s jistými hororovými prvky. Skutečně váhám zda filmu dopřeju 4 hvězdy nebo dám pouze 3 jelikož film je někde úplně v prostřed onoho spektra. Užil jsem si zde prakticky vše snad jen na pár scén trochu přitažených za vlasy. Například scéna s robotem mne znechutila a už jsem chtěl, aby se jí konečně vybila baterie. 75% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Dylan O´Brien se vydává na dlouhou cestu přes Ameriku, kde lidstvo prohrálo ve válce s obřími monstry. A chce najít svou ztracenou přítelkyni. Jenže je to tak trochu neschopný hňup… Love and Monsters zpočátku vypadá jako velice laciná vykrádačka Zombielandu, jejíž tvůrci neměli snad ani jeden vlastní nápad, ale někdy v polovině se to zlomí a tahle dobrodružná romance s hromadou zubatých potvor najde svůj vlastní styl a začne šikovně balancovat mezi humorem, akcí, romantikou i dramatičtějšími momenty. Kouká se na to dobře. Škoda, že vlastní ksicht najde film až tak pozdě. To vykrádání Zombielandu bylo chvílemi až trapné. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná fajn postapo komedie, která jede v pohodovém, ale zároveň lehce hororovém stylu Zombielandu. Love and Monsters, byť se nejedná o žádnou přelomovou pecku, o které se bude mluvit ještě dlouhá léta po samotném vydání, má dobrý humor, občas i slušné napětí, plus také sympatického hlavního hrdinu, kterému divák bude fandit od začátku do konce. S tím hlavním hrdinou to je fakt trefa, protože kdyby se tvůrcům jeho prezentace moc nepovedla, šel by s ním do pekel možná i celý film. A pak tu máme samozřejmě i ty příšery, na kterých si CGI experti vyloženě pošušňali. Kromě parádního designu všech příšer je super i fakt, že každá z nich působí unikátně. Filmu tak dodávají na celkové podmanivosti, což zároveň i udržuje divákovu pozornost. Je ale škoda, že poslední čtvrtina filmu najednou načrtla dějovou linii, se kterou měl film přijít daleko dřív, aby závěr působil uspokojivěji a velkolepěji. Plus Michael Rooker tam nebyl dostatečně dlouho, to je vyloženě hřích! Slabší 4* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama