Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (17)

  • Hned v úvodu, kdy je zabit ochránce Kyborga, mu krev po puse stéká až k uchu, následně jen ke kraji úst a nakonec má krvavý flek přes tvář. (nedvva)
  • V úvodních titulcích se objevuje špatně uvedené jméno, herec Ralf Moeller je v nich uveden jako „Rolf“. (korbitch22)
  • Spoiler: Keď v úvode chytia piráti kyborga Pearl v úzkej uličke, jeden z pirátov má na hlave čierne okuliare. V ich odraze vidieť člena štábu, ktorý je oblečený v bielom. V scéne, keď Pearl (Dayle Haddon) dá dole parochňu, vidieť, že to už nie je pôvodná herečka, ale robot, resp. niekto iný. Pri úteku pred pirátmi zápasí Nady (Deborah Richter) s pirátkou v mokrinách, ktorej odsekne ruku. Pri detailnom zábere je možné vidieť hadičku s krvou, ktorú má pirátka pripevnenú na zadnej časti odseknutej ruky. Keď piráti utekali za Gibsonom (Jean-Claude Van Damme) a Nady (Deborah Richter) cez mokriny, bežali aj po vode. No v ďalšej scéne má Fender (Vincent Klyn) suché topánky. (DJ Rocco iNc)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama