Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

Lima 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl bezbřehé legrace. Film se tváří jako horor, ale přitom zde není nic, čeho by se divák musel bát. Pouze se baví a žasne, co ten Raimi zase vymyslel. Gagů je tu nespočet a když se k tomu přidá Bruce Campbell, můj kultovní herec, který má tolik charismatu, že by ho mohl rozdávat, je o zábavu postaráno. Z celé trilogie Evil Dead jasně nejlepší díl! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat. Dalo se to cekat. Vysoka latka nasazena prvnima dvema dily uz se proste nedala udrzet. Uz presun deje do stredoveku naznacoval zmenu, ale doufal jsem, ze aspon nejaka hororova atmosfera tu zbyla. Jenze nezbyla. Dej se hodne zpomalil, takze zadna zbesilost se nekona a krve tu je naprosty minimum. Triky se opet o trochu zlepsily, ale stale to neni ono. Misty mi to skoro prislo jak Navstevnici, ale naopak. Takze tu mame dobrodruznou komedii a jelikoz de o komedii, meli by tu byt vtipne sceny. Ty tu jsou a nektere hodne vtipne, hlavne zaver v S-Martu je hustej. Ale melo nich bejt vic. Takze jediny, co film zachranuje od prumeru je Bruce Campbell, kterej uz neni tak silenej, ale je spis vystrasenej a nasranej, kde se to ocit. Ale porad to jeste dovede slusne rozjet. Navic mu tvurci napsali par skutecne vtipnejch hlasek. Kamera se taky uklidnila a celkove vyzneni filmu je docela odlisne od predchozich dilu, takze kdybych nevedel, ze jde o pokracovani Evil Deadu a neznal ty dva filmy, vubec bych to za treti dil nepovazoval, pac to je dost odlisny. Ale docela se povedla hudba. I pres vsechny vytky a pres fakt, ze to je nejslabsi dil serie, opet obsahuje nektere logicke chyby a nenavazuje presne na druhy dil (ono by to ani neslo), jsem se vicemene dobre bavil, takze dam horsi 4*. Hail to the king, baby! ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

To jsou všichni lidé z tvé doby tak velkohubí a samolibí? -- Ne, jen já! Tak tohle jsem vážně nečekal! Kvalita neklesla, naopak se zněkolikanásobila! Tohle je komedie tisíciletí a mohu s klidným svědomím říci, že jsem se u žádného jiného filmu v posledních několika letech zdaleka tolik nepobavil, jako právě u Armády temnot. Čestné místo v osobní TOP 10 uniká tomuhle béčku jen o vlásek... Raimi třetí díl své bezchybné trilogie zahustil nesmírným množstvím hlášek, absurdních scének a vtípků. Smál jsem se od začátku do konce a obdivuji tvůrce spider-manů za to, že dokázal takovou komediální nálož natočit. A je tu toho mnohem víc! Nejvíce si asi zaslouží vytípnout bombastická bitevní scéna z konce filmu, která se směle může rovnat :-) bitvě u Helmova Žlebu ze Dvou věží - radost pohledět! Na prvním místě ovšem vždycky bude Bruce. Bruce a jeho perly, které mě nespočetněkrát složily do kolen. Good or bad - I´m the guy with the gun! Hell yeah baby! *** PECKA JAK HOVADO *** ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někdo si asi myslel, že v Evil Dead 1 a 2 jel Sam Raimi pořád jen na půl plynu, tak se mu poskytnul několikanásobný rozpočet, ať už se konečně rozjede! Jenže jak šílenější může crossover horroru a komedie ještě být? Jde to vůbec? Mno, asi moc ne, protože předchozí Evil Dead, zejména dvojka, zůstává nepřekonána. Army of Darkness chce mít cool hlášky, charismatického hrdinu, moment opuštěného psycha v lesích i epickou bitvu o hrad, jenže dohromady je všechno tak trochu nedomrlé. Hlášky působi nuceně a uměle, Bruce je příliš sebevědomý a závěrečná vřava nemá to patřičné kouzlo, povedla se tedy jen opuštěná chata v lese... Celkově tedy stále originální, ale již ne tak osvěžující a zábavné. 6/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Medieval (Cartoon) Dead.. Blbost. Hravá, rozpustilá, s láskou dělaná, ale pořád blbost. Upřímně nevím, co se mi na tom kdysi zdálo tak legračního, nicméně kvůli exhibici Nektarína z S-Martu nemohu jít s hodnocením níž. „Hail to the king, baby!“ Podlaha se sotva drží na nohou, Trejo zplesnivěl, Al Borland zemřel na otravu flanelem - pokud nějakou reklamu na kutilské potřeby, tak jedině s Brucem Campbellem! ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • V kufru auta můžete vidět číslo časopisu "Fangoria". (Chatterer)
  • Byl natočen i alternativní konec, kdy se Ash probudí o sto let později a nalezne zemi zničenou jaderným holocaustem. (Martin00x)
  • Závěrečná akční scéna v obchodě byla natočena dodatečně, jelikož film se producentům zdál příliš krátký. (Landauer)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama