Reklama

Reklama

See

(seriál)
  • USA See
Trailer 2
USA, (2019–2022), 21 h 23 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Steven Knight

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Christian Sloan, Mojean Aria, Kenneth Mitchell, Sharon Taylor, Nesta Cooper, Archie Madekwe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Postapokalyptické sci-fi predstavuje budúcnosť vzdialenú 600 rokov, kde sa ľudia kvôli globálnej epidémii slepoty a s ňou spojeným vojnám a vymieraniu vrátilo späť do jaskýň. V jednom zo samostatne žijúcich kmeňov sa narodia dve deti, ktoré vidia, čo sa naposledy stalo veľmi dávno. O "mýtické deti" sa onedlho začnú viesť rozsiahle boje. (dixx)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (101)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle postapo serošek se Applu povedl a pro Jasona Momou životní role, ten hromotluk tu nejen předvádí své svaly a akční dovednosti, ale i city a emoce, ten chlap tu doopravdy HRAJE!! Když se k tomu přidá originální zápletka a výborně stylizovaný postapo svět je o úspěch postaráno. Jen mně přišel rozjezd v prvních dvou dílech trošku pomalý, ale od třetího dílu už to chytlo správný tempo a jsem opravdu zvědavej jak to bude pokračovat. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, kde začít a proto začnu s negativama... jo, některý scény jsou pochybný a s pár věcma si scénáristi mohli trochu víc vyhrát, aby nepůsobily tak nedotaženě, když vesměs stačilo mnohdy přidat třeba jen jednu větu nebo jednu krátkou scénu navíc... no a tím to asi tak končí. Zbytek je jen absolutně kulervoucí kus mistrovský filmařiny s absolutně neskutečnou kamerou (plnohodnotný Lubezki vibes), opravdu skvělou atmosférou (nepamatuju si, že bych z nějakýho seriálu kdykoliv předtím podobnej feel), brilantní hudbou, chytrou a nepřeplácanou výpravou (což mnohy bejvá u některých seriálů obrovskej problém - viz. Into The Badlands, což jsem považoval je hodně dobrej seriál, ale po See se o minimálně o dvě příčky srazil) a v závěru naprosto destruktivníma bojovýma scénama, kterých sice není moc (díky bohu, protože by tomu ve finále akorát uškodilo), ale zato každá z nich je neskutečně dechberoucí a tak fantasticky zchoreografovaná, že každý seknutí, zlomení a každá rána vydá víc než jinej přeakčnělej seriál za celou sérii. Nevěřil jsem tomu, ale Apple znovu překvapil (poprvé to bylo u Servanta). První série - 90%... Druhá série - 95%... ()

Reklama

Paul_cz 

všechny recenze uživatele

Shlédnuty všechny tři sezóny a za mě tedy dost paráda. První sezóna je pomalejší, ale celkem atmosférická. Od druhý je to ale jízda, otěže převzal tvůrce Banshee a je to strašně znát. Dravější tempo, kulervoucí akce, politikaření, brutalita. Bautista výbornej antagonista a Momoa Ultimátní Slepej Katanořeznickej Hobo Samuraj. Jeho nejlepší role od Ronona Dexe. K tomu skvělej vizuál a solidní worldbuilding. Samozřejmě je ale potřeba přistoupit na pravidla hry a akceptovat určitou básnickou licenci. Jako například že si ti slepí za těch 600 let od pandemie dokázali tak vybudovat ostatní smysly, že dokáží bojovat jako organizovaná armáda a nepozabíjet se přitom navzájem, a tak podobně. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Momoa je zvire,dobytek,reznik...cokoliv chces..highlight serialu je v 1epizode fight, 3epizoda fight a 8epizoda fight...to vsechno kolem tak nejak plyne a dobre se na to kouka..ale kurva ty bitky sou fakt narez..hlavne 3dil jak to tam rozmrda je fakt top..seru ztoho a chtel bych dalsi serku..apple docela slape se serialama..tak uvidime.. cetcet !! ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Apple spouštěl svoje vlastní formáty, vypadalo v celku nadějně. Drama show z dnešní doby, alternativní minulost a post-apo budoucnost. První případ se stal časem silným dílem a asi budoucí vlajkovou lodí, druhé nestalo za zhlédnutí druhého dílu (i když možnost zlepšení tam stále je) a to druhé po velkém potenciálu u něj i skončilo. See mělo nějaký svůj příběh, který byl tajemný a tajemným docela dost i zůstal. A hlavně dost bez pointu, smyslu a nějakého posunu vpřed. Vtáhnutí do příběhu na začátku je asi stejně nezáživné jako na konci. I váš sýr na margarittě je napínavější než toto. Finančně jeden z nejnáročnějších projektů roku 2019, který se v dost věcech jenom ukázal jako vyhazovka do kanálu. O to je smutnější, že za seriále stojí docela kreativní a inteligentní lidi. Tím, to celé asi končí. Druhá série mě asi silně mime. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (13)

  • Při útoku jednoho válečníka na Baba Vosse (Jason Momoa) zůstane na stromě rýha od zbraně. V dalším záběru už ale není. (Duoscop)

Související novinky

Bautista s Momou v akční komedii

Bautista s Momou v akční komedii

13.11.2021

Vzniklo to původně jako vtip, jenže pak se hercům Daveovi Bautistovi a Jasonu Momoovi nápad zahrát si společně v akční policajtské komedii ve stylu Smrtonosná zbraň zalíbil natolik, že ukecali… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama