Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

Meridius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl měl potenciál být skvělý, ale tvůrci opět našli způsoby, jak dobré nápady zastínit nelogičnostmi a WTF momenty (otevření brány mečem za pár sekund po tom, co do ní půl epizody střílí; přestřelka na pár metrů, kde troopeři vůbec nic netrefí; dítě opraví hardware přístavu; Impérium nezná air support!? znovu!?; v tomhle díle se ukázalo, že 2 postavy přežily propíchnutí mečem (Qui-Gone, seš amatér) ; proč Bail Organa vyzrazuje největší tajemství galaxie Obi-Wanovi na záznamník!?; ten záznamník dostane Ind, kterej ho hned ztratí, WTF). Vader je v tomhle díle konečně badass, flashbacky jsou super, souboj na konci paráda, kdyby Disney nepovažoval diváka za úplnýho idiota (podle pozitivních hodnocení jich je ale dost), šlo by to za 5*. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dávám plný počet, ale spíše z nostalgie. Věděl jsem, že se příběhový oblouk okolo Revy nějak vyvine a postava je nyní rázem zajímavější. Flashbacky potěšily, mladý Anakin taktéž, ale vrásky jsou zkrátka vidět a nepomůže ani digitální omlazování. Přesto to byla báječná scéna a epizodu jsem si nesmírně užil a byl celou dobu napnutý. Scénáristicky to ovšem stálo za pendrek, znovu všichni utekli Impériu přímo před nosem, z Vadera je opět vůl, ale už si zvykáme, ne? ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney ani nemá peníze na to, aby Corusant vypadal aspoň jako video v pozadí. Ten IMG wallpaper ve flashbacku je fakt vtipný. Jinak to je jediný záblesk tohoto dílu, kde afektová puberťačka si to chce rozdat se svým ex. Nevím jak to jinak popsat. Tohle nevykoupí ani Force Unleashed vykrádačka. Baby Lea by měla porazit Impérium sama, protože tohle je slabota Disney. ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hello There! Tak konečně jsme dostali to, co jsme měli dostávat už od 2. dílu. Ze začátku solidní build-up, až teda na týpka, co zvládne dveře hangáru nahodit za 3 hodiny, ale už za 15 minut odlétají.. +pár dalších chyb, sice ne nějak moc zásadních, ale na to už jsme si tady zvykli. Obi-Wan zase po dlouhé době využil svých diplomatických schopností a je to skvělé pozorovat, Reva klasicky arogantní a naivní, myslící si, že Vader pro ní nebude problém :Dd Ale bože můj, ty flashbacky byly dokonalý, až na ty divně zářící světelný meče teda. Můj, i spousty dalších lidí řekl bych, největší problém s tímhle a 3. dílem je kamera a střih. Útok Stormtrooperů na úkryt byl strašně moc nepřehledný a střih fakt skoro každou sekundu, schválně to půjdu spočítat. Kamera v některých momentech dosti vystupuje, ale jindy zas strašně neprofesionální. Ale zas na dobrou notu, konec, ke kterýmu se tenhle díl schyloval byl prostě to, co jsme už potřebovali jako sůl. Nejlepší ukázka Vaderovo moci v kánonu a jeho pohrávání si s Revou, to byla jednoduše slast. Upřímně jsem zvědavěj, co bude následovat v posledním díle, mám sice svoje domněnky, ale necháme se překvapit. May the Force be with you! Rozbor: https://youtu.be/OG4W03ofq7U ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to definitivní. Vele-ropucha prostě neumí hrát. Jakmile totiž vypne univerzální přehrávanou polohu “nasraná štěkna” a začne mluvit normálně, působí úplně jinak a “funguje”. Samozřejmě jakékoliv drama ohledně Kenobiho nefunguje vůbec (logicky) a nefunguje samozřejmě ani ohledně Vadera. Mega LOL za Leilu elektrikářku a fakt, že rána do břicha světelným mečem už není co bývala…, ale jinak celkem spokojenost. Epizoda působí hodně “oldschoolově” a na to já slyším. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Více než pozoruhodná jména skrývaly znaky napsané v Aurebesh – Corwin Shelvay, Djinn Atlis a Roganda Ismaren. Jsou to jména tří rytířů Jedi, kteří byli součástí „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama