Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Claw 

všechny recenze uživatele

Skládačkový styl vyprávění mi nikdy nebyl příliš sympatický a tento snímek na tomto faktu nic pozitivního změnit nedokázal. Je pravdou, že oproti svým předchůdcům má méně chaotický děj, takže se v něm neztratíte i kdybyste chtěli, ale to vše pouze na úkor jeho kvality. Ono všude přítomné násilí či zabíjení mě prostě nebralo a když už to přeci jen vypadá nadějně, že se třeba dostaneme v čase zase o kousek dál, tak režisér udělá časový střih a my se vracíme zase zpět do role jiné postavy. Když si to tedy shrneme, tak se vlastně točíme pouze v obyčejném kruhu 5 filmových minut v rozdílných hlavních rolích. Někomu to třeba může vyhovovat, ale mě to na více, než průměrné tři hvězdičky prostě nestačí. /60%/ ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Hmm, chyběla mi nějaká závěrečná pointa, navíc film vlastně neměl ani pořádný děj - víme sice, co se jednotlivým postavám stalo, ale už jsme se bohužel nedozvěděli, jak dopadli ti, kteří přežili. Scénáristovy (a režisérovy) nápady jsou nicméně velice příjemně černohumorně zábavné a dívat se na ně dalo bez velké újmy. Tři a půl.__P.S. Větší idiot než člověk, který vymyslel český název, je snad akorát ten, který ho pak schválil. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parádní adrenalinová, zábavná a vtipná jízda seskládaná inteligentním puzzle. Byť je zápletka celkem jednoduchá, stane se incident, který je převyprávěn pěti odlišnými perspektivy, ovšem ten progress je zde velmi účinný a šokující, kterému se i daří diváka držet v napětí a v neustálé zvědavosti. Tyhle hry s divákem jsou super a baví mě. Tolik ironie pohromadě jen tak neuvidíte. Díky Quentinovi za super tip. 80% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jo, náročný divák si řekne, že to zas taková paráda nebyla, ale já mám pro filmy podobného typu slabost. A velkou. A kór, když je to černá komedie. Takže něco velmi málo k příběhu, ale jen tak aby se neřeklo, abych kontraproduktivně nespoileroval. Sledujeme sérii rádoby nešťastných náhod, která na pozadí není ani náhodou tak náhodná, a když už je, tak s parádní dávkou ironie osudu. Když bych mohl přirovnat, asi bych sem lupl o 10 let novější (a lepší) Zastavárnu. Za sebe můžu doporučit! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto filmu se distributoři s českým názvem opravdu trefili do černého. "Zkurvená noc" skutečně zcela právem dostála svému názvu:) Různé postavy, různé situace, to vše seskládáno do jedné mozaiky, kde se nakonec všechny osudy i události propojí. Otázkou už jen je, kdo z toho vyvázne lépe a kdo hůře. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno