Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Drew (Kyle Gallner) a Max (Ryan Guzman) pravidelně živě vysílají rituál exorcismu. Ve skutečnosti je ale každá jejich show podvodem. Když ale na jednom z jejich vysílání narazí na skutečného démona, zjistí, že exorcismus fatálně podcenili, a aby toho nebylo málo – posedlou obětí je Drewova snoubenka Lane (Alix Angelis). Před rychle rostoucím publikem démon Maxe podrobuje řadě násilných a ponižujících výzev, jež ho měly potrestat za jeho online šarády. Mezitím ve snaze zachránit lásku svého života Drew zjistí, že zlověstný motiv démona není jen o pomstě, ale také o odhalení temných tajemství, která před sebou skrývali Max a Lane. Když zbývají pouze hodiny do představení, je otázkou času až se buď odhalí pravda, nebo je démon donutí setkat se s jejich tvůrcem. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Povedený horor o vymítači, co si na něj hrál tak dlouho, až za ním skutečný démon přišel. Tedy démon, jak v závěru divák zjistí, nejde o žádného druhořadého ďáblíka. Tentokrát mi vůbec nevadilo, že film není téměř vůbec strašidelný, i když napětí místy měl. Hlavním motivem tohoto alegorického příběhu je lež, přetvářka a podvod. A kdo jiný by to měl lidem lépe ukázat než samotný Pán klamu. A pak samozřejmě ta smutně komická snaha zachránit se za každou cenu, ať to stojí, co to stojí. Oceňuji sympatické postavy, byť jejich temné stránky na ně vrhly zcela jiné světlo. Z hlediska speciálních efektů slabý průměr, ale o ty zde stejně nešlo. Ovšem zrození na konci bylo velmi pěkné. A krom všeho další kousek, co nastavuje církvi zrcadlo. Protože kdo chce věřit v Boha, obejde se bez církve i bez kostelů....i když ty jsou krásné, takže za návštěvu stojí. A kousek se sociální sítí v závěru je třešinkou na tomhle ďábelsky vypečeném dortu, co ale přímočaré hororové diváky zřejmě až tak nenadchne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dobrý béčkový příběh, překvapivě dobrá filmařina (triky, efekty, interiéry, kamera), ale nesmírně nesympatické herecké obsazení. Všichni ti pečlivě vystajlovaní krasavci a krasavice s jejich křečovitými pózami a hláškami a xichtěním mi byli od začátku až do konce protivní až běda. Mám rád civilní herecký projev, ne takovéhle rádoby cool přehrávání. Závěr s několika milými mordy se mi ovšem líbil, takže celkový dojem z filmu mám nakonec velice mírně pozitivní. Hodně slabá třetí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh se zaměřuje na mladé podnikatele, kteří mají svůj vlastní nočni stream a vysílají fake exorcismus, ovšem problém nastane když se jim do jejich Show dostane opravdový démon, s kterým si nebudou náhle vědět rady. Nápad je rozhodně nevšední a alespoň to přináší něco nového do subžánru, masky ujdou, občas zafunguje humor, najdou se zde i lekačky a vyloženě film nenudí, takže na zabití času to jde. Fanoušci vymítání si můžou 10% navíc přidat. 50% ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální a zábavný přírůstek do složky vymítačských hororů. Bral bych ale, kdyby byl náladově konzistentnější, a vybral si, zda chce být hutným hororem nebo nahláškovanou hororovou komedií. Takhle není ani jedno a přijde mi trošku nedotažený a ta nevyváženost mu podkopává nohy. Bral bych to tedy buď děsivější a po všech stránkách hutnější, anebo přitlačit na pilu po komediální stránce. Na samém konci se film snaží být navíc přehnaně ambiciózní, což mi s ohledem na předchozí děj přišlo přestřelené. Uvítal bych, kdyby se to raději drželo víc při zemi a spíš šlo o komornější horor než o rozmáchlé dílo s ambicemi. Rozhodně jde ale o neotřelý počin, který by žánrové fanoušky neměl urazit. Na jedno zhlédnutí v pohodě. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Horor s komediálními prvky o filmařském týmu produkujícím na internetu populární vymítačskou show, jejíž poslední živý přenos (s najatými herci a předem připravenými triky pochopitelně) znenadání naruší skutečný démon a řádně zamíchá se sledovaností. Na atraktivním námětu vystavěná historka narušuje hororovou atmosféru komickými elementy, jejichž efektivita je však mírně proměnlivá, stejně jako některé herecké výkony, zcizující elementy a kolísavé tempo vyprávění. Film, vyprávějící především o zhoubnosti lží, léčivé moci odpuštění a o fascinaci hrůzou a násilím, nicméně i tak obsahuje dostatečné množství nápadů a šťavnatých scén, vydrží konzistentně bavit od začátku do konce a má hned několik překvapivých point i vyloženě rozkošný závěr, který si dovolí trefně rýpnout na správném místě. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až ve 22. minutě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama