foto

Alix Angelis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lady Hater
The Cleansing Hour
2017 Burying Amber
Milenec na záskok
2016 Sedm statečných
2014 Sister Mary's Angel
2012 Visible Scars
2010 Kráska mezi muži (TV film)

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
Remembrance of Taxis Past (E11)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part I (E13)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Burying Amber

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Burying Amber

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky