foto

Alix Angelis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Burying Amber
Milenec na záskok
2016 Sedm statečných
2014 Sister Mary's Angel
2012 Visible Scars
2010 Kráska mezi muži (TV film)

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Burying Amber

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Burying Amber

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace