Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 2

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (47)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Těžce popsatelná ulítlá parodie o dvojici buranek ve středním věku, které se vydají na výlet do floridského přímořského letoviska. Plus je do toho tedy ještě zakomponovaná zápletka o tajemná záporačce a jejím ďábelském plánu s geneticky upravenými jedovatými komáry ... a mnoho dalších bizarních zhůvěřilostí :D Poměr trapných a vtipně trapných frků mi tady vychází tak zhruba půl na půl, což je ale vzhledem k jejich frekvenci pořád docela OK. Je to takový ten typ filmu, u kterého se patrně budete bavit, a zároveň vám z toho bude trochu stydno. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád komedie a mám slabost pro Kristen Wiig, takže by měl být tento snímek pro mě ideálním. No, nebyl. Ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky, mi došlo, že jsem se ani jednou pořádně nezasmál. Pravda, nejednou jsem se pousmál, nenudil jsem se (to by se snad v tom frmolu ani nedalo), ale fakt jsem čekal úplně jiný zážitek. Tvůrci se navíc, čert ví proč, pokusili udělat z Kristen Wiig nevzhlednou bytost, a i když se jim to vcelku dařilo, místy to byl pro ně evidentně nezvládnutelný úkol. Alespoň že tak. Buď jsem nebyl v té správné náladě, nebo nejsem pro film cílovkou, každopádně mě příliš neoslovil. / Poučení: Jedeš na dovolenou? Přibal si culottes. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Oproti veskrz přímočaře napsaným Ženám sobě je druhá scenáristická spolupráce Kristen Wiig a Annie Mumolo mnohem větší bizár, v němž se může stát takřka ledacos, přičemž se na sebe některé scény řetězí skoro jako v nějaké přístupnější verzi Mullholand Drive. Wiig si po druhém Zoolanderovi (a vlastně i loňské WW) zopakovala roli prazvlášní záporačky, tentokrát je však snesitelnější a uvěřitelnější. Atmosférou mi to silně evokovalo již zmíněného Zoolandera, říznutého libovolným Austinem Powersem. Chvílemi je to vážně humorné, zatímco o scénu dál to je (pře)trapný bizárek, přičemž se tyto dvě polohy ve filmu střídají takřka s pravidelnou kadencí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Už jen podle názvu tohoto filmu asi každému dojde, že nepůjde o zcela běžnou podívanou, což se postupně ukáže jako více než pravda, jenže zatímco ještě více než první dvě třetiny filmu lze považovat za právě alespoň ty ,,ne zcela běžné,, , tak poslední třetina se zvrhne v takovou vyhulenost, že mě asi jen těžko někdo přesvědčí o tom, že se při její realizaci nekonzumovali na place drogy, a to ve velkém, jelikož to je fakt zatěžkávací zkouška i pro ty nejtolerantnější diváky vůči všemu a všem, ale což, účastníci natáčení si to evidentně užívali, a tak se alespoň někdo u tohoto projektu pobavil. Každopádně, měl bych-li nějak co nejblíže popsat dojmy z tohoto snímku, tak to byla rozverná ptákovina, plná děsivých, pěvecko-tanečních vystoupení, ne zcela funkčního humoru, upřímně trapné zápletky a více než zvláštních postav. Co se pak obsazení týče, představitelky ústředního dua Barby a Star ještě docela ujdou, i když jsem si na obě musel tedy pořádnou chvíli zvykat, nicméně naprostým castingovým fiaskem tu působí Jamie Dornan, který se do tohoto typu role absolutně nehodil a jeho pokusy o cokoliv, co tu zkoušel, byly fakt trapné, a to mi jako herec jinak vůbec nevadí. Zkrátka, co k tomu dodat? Přímo to někomu doporučit je dost těžké, jako u komedie jsem se u toho rozhodně nebavil, takže to prostě nějak dobře hodnotit fakt nemohu, nemám totiž důvod. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Sex and The City meets Rednecks. Film stojí a padá na výborné chemii mezi 2 hlavnmi herečkami, které hrají stárnoucí celoživotní kamarádky. Některé vtipy a skeče jsou vydařenější, jiné méně, ale celkově to prostě funguje a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl - bláznivou komedii o dvou burankách, které si také chtějí prožít to své dobrodružství ve stylu vidláckého Sexu ve městě. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama