foto

Annie Mumolo

  • nar. 10.7.1973 (46 let)
    Irvine, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2016 Matky na tahu
Šéfka
2013 Tajné hrátky
Zvědavý George: Jarní dobrodružství (TV film)
Zvědavý George: Strašidýlkové slavnosti (TV film)
2012 Čtyřicítka na krku
2011 Ženy sobě
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2007 Cook-Off!
2006 Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
2005 Moje krásná čarodějka
2003 Melvin Goes to Dinner

TV seriály

2019 The Unicorn (TV seriál)
Turkeys and Traditions (E08)
2017 Nobodies (TV seriál)
Heavy Heart, Heavy Hands (S01E07)
Angie Tribeca (TV seriál)
Go Get 'Em, Tiger (S03E10)
Germs of Endearment (S03E09)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
další epizody (5)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
No Friend Left Behind (S01E09)
2015 About a Boy (TV seriál)
About a Love in the Air (S02E20)
About a Self Defense (S02E19)
About Another Boy (S02E18)
další epizody (10)
Transparent (TV seriál)
Cherry Blossoms (S02E04)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Christmas Card (S02E08)
About a Duck (S02E07)
About an Angry Ex (S02E05)
další epizody (14)
Mizera (TV seriál)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zlaté časy s vlasy (S04E16)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Ben & Izzy (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
Maya a Miguel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2017 Megan Leavey
2011 Ženy sobě

TV seriály

2009 In the Motherhood (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky