Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se rozhodl natočit film, který by mohl směrovat mladšímu publiku, a to se mu rozhodně povedlo. Snad každý chtěl jako dítě být špionem, který by každý den měl tu možnost zachraňovat lidské životy, alespoň pro mě je tedy Spy Kids zhmotněním mých dětských snů. Film ovšem nebude nudnou podívanou ani pro ty starší, Rodriguez si totiž uvědomuje, že jsou to právě rodiče, kdo musí trpět z dětmi v kinosále. Vsunuje tak do snímku plno odkazů a vtípků, které ocení především ti starší. Rozhodně parádní a hodně podceňovaný snímek. A James Bond? Ten má o své následovníky postaráno. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zadnej velkej pruser se nekona, problem je, ze tady proste hlavni detska dvojka teprve zjistuje, ze jsou rodice agenti a tudiz neumi zachazet z ruznejma vychytavkama a poradne bojovat a ma to bejt jakoze vtipny, jenze moc neni. Nicmene povedlo se herecky obsazeni, krome charismatickyho Banderase a ne vylozene otravnejch deti potesi hlavne Trejo jako strejda Maceta, Hatcher s osmazenou hlavou a dvojka zaporaku Cumming - Shalhoub. Proste takovej nenarocnej 90 minutovej rodinnej akcni film s par dobrejma bondovskejma vychytavkama, slusnym obsazenim a uchazejicima trikama. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to dávno za nami. Sme finanční makléri.“ Dnes sa mladí diváci na SPY KIDS pozerajú na môj vkus až príliš... chladnokrvne? Pritom v roku 2001, kedy mala táto vydarená rodinná akčná komediálna špionážna paródia premiéru, z nej boli mnohí paf a dušovali sa, aký je ten Robert Rodriguez (DESPERADO, OD SÚMRAKU DO ÚSVITU, FAKULTA, ŠTYRI IZBY) frajer, keď dokázal tak rozkošne preradiť z brutálnych, vyložene „dospelých“ hororov a trilerov, na podarenú hračkársku blbôstku, ktorej nechýba kúzlo okamžiku (besný úvod so šialeným „prepadom svadby“ pomocou helikoptér s rotačnými guľometmi a zamilovaným párikom, romanticky odlietajúcim padákmi na motorový čln... neuveriteľné), uvoľnení herci (Banderas, Guginoová) ani smršť skvelých nápadov (už po stránke kostýmov a výpravy vyzerajú SPY KIDS pôsobivo, nevraviac o všetkých tých efektoch, maskách „Palcov“ či bondovských vynálezoch). Rodriguez dokázal už vtedy (táto super schopnosť mu zostala) nakrútiť za menší rozpočet veľkolepo vyzerajúci film. Faktom je, že už v r. 2001 mnohým SPY KIDS nesedelo (komerčný ohlas ale bol taký veľký, že vznikli ďalšie dve časti). Takže vlastne nečudo, že ich hodnotenie osciluje medzi 40% a 80%: občas vtipné a kúzelné (aj vďaka hereckým kreáciám Rodriguezových maskotov - Trejo, Marin, Patrick), inokedy naozaj už až príliš príšerne roztatárené. Tak si vyberte. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Dobrodružno-komediálny film pre staršie deti o nezničiteľných detských agentoch. Dej nie je komplikovaný a dobrodružnosť príbehu pravdpodobne zaujme mladého diváka. Obaja hlavní detskí predstavitelia zahrali svoje postavy ako ostrieľaní harcovníci. Najlepšie to vyniklo pri scénach so spy kids dvojníkmi. Oddychový rodinný film. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Náhodou som si dnes pozrel tento skvost a musím povedať, že to bolo fakt zlé. Efekty, masky, lokácie, príbeh atď. Ale tento film je tak zlý, až je to vtipné. Už iba pri úvodnej sekvencií na svadbe som sa neudržal a smial som sa na tom aká je to blbosť. Veľké plus je Danny Trejo ktorý tu hrá family friendly Machetta. Ak sa chcete zasmiať tak tento film odporúčam. PS: Floopy vyzerá jak Exploited ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Pohled na San Diablo je ve skutečnosti pohled na Santiago de Chile. (HappySmile)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama