Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Standito odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Ako sa mohla plejáda samých známych hercov upísať takémuto nezmyslu, nepochopím. Robko musí mať v Hollywoode teda riadne konexie. Pri odriekaní tých najtopornejších a najdementnejších dialógov napísaných scenáristom na psychickej úrovni 5-ročného dieťaťa sa museli páni herci a pani herečky cítiť poriadne trápne. Chudák Sly je tu za najväčšieho magora, ale čo, môže si za to sám. U detí vety ako "nestihla mi dať e-mailovú adresu" pochopím, ale u dospelých... A tú jednu hviezdičku kvôli efektom tomu nedám. P.S: To, že je film určený primárne pre deti, jeho debilitu neospravedlňuje. ()

ing.Frosty odpad!

všechny recenze uživatele

Celkem mě zaráží kolik zde má tenhle film procent. Sice tam hraje Banderas, 4x Stallone, Clooney, Salma Hayek, Elijah Wood a mojí oblíbenci Paxton, Buscemi a Trejo. To ale nic nemění na tom, že to je největší sr**ka, co sem za poslední léta viděl (pravda neviděl sem Žraločáka a Lávovku). Sice sem se docela zasmál, ale spíš sem žasl co Rodriguez vyplodil za infantilní vylízanost. Těžko se věří tomu, že jeden člověk dokáže vytvořit filmy jako tohle a zároveň filmy jako Desperado nebo Planeta teror. ()

Reklama

Nancy 

všechny recenze uživatele

Sérii Spy Kids sem měla docela ráda, přišlo mi, že se to dětem určitě líbí a koneckonců: mě se to taky líbilo. Když ale přišel tenhle díl, který se snaží zaujmout zejména (ne-li pouze) "novou" třetí dimenzí, říkala sem si, že si to u mě tvůrci pěkně pohnojili. Formát je neskutečně nešikovně provedený, zkrátka stejně jako před x lety, kdy se poprvé objevil. Nesmírně obtěžující jsou také neustálé rozkazy v podobě hlášek "Sundat brýle" a "Nandat brýle", které se vždycky objeví přes půlku plátna. Bohužel díky 3D jde značně do ústranní příběh. Celý děj je hodně stupidní, jedná se o krávovinku, která nedokáže a ani nemůže zaujmout ani ty děti. Pro takovýhle příběh je možná 3D plusem, ale jde jen o to, který nápad vznikl dřív (jestli děj nebo to, že to bude trojrozměrné). Nedá se říct, že oceňuji, ale rozhodně byly zajímavým zpestřením různé cameo roličky (Wood, Clooney nebo "oceněný" Stallone). I přes tento nepovedený pokus ale zůstane Rodriguez nadále mým oblíbeným režisérem a jen doufám, že po návratu 3D se dočkáme i comebacku pachového kina nebo zemětřesení :). ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Kdyby Robert Rodriguez raději místo každého přibývajícího dílu Spy Kids nebo podobných chujovin ve stylu Žraločáka a Lávovky natočil nějaký regulerní akční film nebo horor ala Od soumraku do úsvitu, bylo by to skvělé. No, každý v sobě máme nějaké to dítě, které občas potřebuje ukázat, co je zač, ale Robert to dítě má asi moc velký, protože tohle už fakt nejde. Jedna hvězda za Sylvestera. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Krikľavo farebné, gýčové, akčné, so skvelým obsadením (najme božský štvorjediný Sly a cameo Georgea Clooneyho parodujúceho Slya). Treba si uvedomiť jednu vec - je to určené pre deti. Mať 7, tak slintám blahom; ale bavím sa aj teraz. Príjemné spomienky na detstvo s Mariom, tetrisom, Mortal Kombat a inými videohrami. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)
  • Po titulkoch sú k videniu kamerové skúšky dialógov z roku 1999. S treťou osobou ich absolvujú vtedy ešte štrbavý Daryl Sabara (Juni Cortez) a po ňom Alexa PenaVega (Carmen Cortez). (Paldiny)
  • Sylvester Stallone v jednom z rozhovorů prozradil, že se ptal svých dětí na jejich názor na předchozích díly série Spy Kids a zda by měl přijmout roli i v tomto pokračování. (Elbarto08)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama