Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Melios 

všechny recenze uživatele

Spy-Kids sú jedna z tých blbostí pod ktorou som spoznal Roberta Rodrigueza. Je to klasická rozprávka pre malé deti so zaujímavý dizajnom okolia a postáv s low fantasy podtónom ( ten v treťom dieli prerástol do high fantasy ). Je to jednoduché ,zábavné a farebné. To deti chcú. Je to proste niečo ,čo je tak zaujímavé, zábavné a zároveň tak debilné ,že tomu odpustíte všetko ,len aby ste si trocha oddýchli od náročného týždňa. Lepšie ako Sharkboy a Lawagirl ,ale Alitu to neprekoná. Známka: B ,ale je to skôr moje guilty pleasure... ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

U Rodrigueze má divák zaručenou kvalitu. A to i pokud jde o takovou infantilní, na první pohled, blbinu. Ono to překvapivě docela funguje- vizuálně perfektní, Banderas-Gugino jsou dobrá rodičovská dvojka a ani mladí herci nijak nevadí. Jenom ten příběh by mohl být o dost lepší, ale jinak jsem spokojen. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cele to bolo take urobene pre detske oci, ved aj samotny nazov filmu to prezradza. Na moje prekvapenie to zas nebol tak spatny film z pohladu mojich oci. Malo to svoj specificky naboj atraktivnosti, co bolo skraslene roznymi, bizarnymi kulisami a postavickami hlavne na tom podivnom hrade, kde hlavnymi bodyguardmi boli prstovi panacikovia pomenovany palcami:) Bizarnost pri palcoch nekonci, ale pokracuje v roznych zmutovanych agentov do roznych zdeformovanych hybridov, ale na sposob skor milejsieho a detskejsieho vzhladu. Nezabudlo sa ani na rozne digitalne ulety roznych vylepseni, ktorymi by ani nepohrdol samotny James Bond:) Antonio Banderas si tu skor zahral taku mensiu rolu a pripadal mi v nej, ako nejaky pako, ktory uz fakt neviem, kde ma skor skocit. Dialogy vo filme neboli nic moc, take jednoduche a do pohody dost tuctove a nevyrazne vo vsetkych ohladoch. Ako celok sa film drzi na priemernej hranici bodovania a preto su moje dojmy z filmu celkom pozitivne. Musim povedat, ze film sa dal v pohode zgustnut, aj ked to je film skor urceny pre mladsie publikum. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez má i dětskou duši... bohužel. Teda mě to nevadí, ať si ji má. Ale točit o tom filmy... ee. Na to od něho nejsem zvyklej. Na to nejsem zvědavej. Vlastně jsem se na to chtěl podívat, abych zjistil, jakou roli v tom má Machete. Blbou! Akorát jsem se dozvěděl, že se vlastním jménem jmenuje Isidor "Izzy" Cortez... ale jinak jeho postavu beru jako shodu jmen se skutečným zabijákem Machetem. Celé je to blbé. Teda až na hlavního padoucha, Alexandra "Poskoka" Miniona, kterého si střihl Tony Shalhoub. A jo, je tam pár chytlavejch nápadů a ze začátku to má i ten Rodriguezovský nádech, ale celkově je to strašná sračka pro moderní dítě. Nebo spíš mi to připadalo, jak kdyby to Rodriguez natočil pro svoje děti. ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Programově oddychový film určený hlavně dětem, které se zhlédly v superhrdinech a bondovských agentech. Že jde o Rodriguezovo dílo poznáme spíš z hereckého obsazení, než z čeho jiného. Jeho pokus o rodinnou, trikově opulentní komedii se vcelku vydařil, hýří ztřeštěnými nápady, děj hezky odsýpá, ale pocit nadšení se přece jen nedostavuje. Rodriguezova fantazie nemá eleganci a soudržnost Tima Burtona ani bezbřehost a podprahovou zlověstnost Terryho Gilliama. Přes lehce dietní vyznění ale přesto palec nahoru. 70% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)
  • Před Mačetovým obchodem je nápis "Baile an Liopaird", což je irský výraz pro "Město leoparda". Leopardstown je předměstí Dublinu v Irsku, ale jeho správné jméno v irštině zní "Baile na Lobhar", což znamená "Město malomocných", které se jmenuje podle kolonie malomocných, která kdysi byla v této oblasti. (HappySmile)
  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama