Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (271)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Na celé minisérii jsou nejlepší dohady o tom, která z postav je ve skutečnosti brutálním vrahem. Málokdy se totiž stane, že budete postupně podezírat asi úplně všechny výraznější charaktery - ústřední pár, členy jejich nejbližší rodiny i jejich přátele. Hodně tomu pomáhají také herecké výkony - o genialitě Nicole snad nikdo nepochybuje, ale největším překvapením pro mě rozhodně byl Hugh Grant v pro něj netypické úloze. Troufám si tvrdit, že minimálně nominace na Emmy ho nemine. Bohužel mám ale k minisérii více výhrad než ke Kelleyho "Sedmilhářkám". Některé části působí jako pouhá výplň a čekání na finální rozuzlení. Způsob vyprávění zároveň dává divákovi indicie (většinou formou vidin/flashbacků hlavní hrdinky), že s vraždou souvisejí další dějové linky. Ty ale v konečném důsledku nemají vůbec na nic vliv, jelikož se pouze snažily rozptýlit divákovu pozornost. Přesto se jedná o velmi slušné drama/thriller, které vás do posledních minut bude napínat a u kterého si budete mlaskat nad výbornými hereckými výkony. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi pomalá, uveriteľná “rozmotávačka” zločinu, ktorá v závere každej epizódy ponúka niekoľko zaujímavých zvratov. Celá táto “mini, krimi” séria je nielen vďaka hereckému obsadeniu solídnou “zábavou” pre fanúšikov “záhadných vrážd”, kedy človek po celú dobu nemá tušenia, kto onen zločin spáchal. Nechajte sa prekvapiť, na záver .. (!) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch seriálů.který mi (podobně jako třeba podobně laděné Sedmilhářky) sednul natolik,že jsem neměl potřebu v něm hledat mouchy - jakkoliv by to šlo.Snad jen ten konec byl takový ne úplně nepovedený,ale po všech těch odhaleních a zvratech sem čekal asi trochu něco intenzivnějšího - jiného.Z herců jasně nejlepší staromódní zmrd Donalda Sutherlanda.Naopak u Granta sem kolikrát nebyl schopen rozpoznat,jestli je tak dobrej a nebo úplně marnej...80% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, herecké výkony Hugha Granta, Donalda Sutherlanda a vlastne aj ostatných boli kvalitné... až na Nicole Kidman. Vždy mala plochú tvár, s ktorou toho veľa nezahrá, asi už od Bangkok Hiltonu išlo skôr o dobre padnúce úlohy... ale v tomto seriáli som celý čas nevedela odtrhnúť oči od jej pier. Častokrát som sa prichytila, že namiesto sledovania (pomalého) deja zízam na jej ústa a snažím sa pochopiť, čo to s nimi má?! Ako píšu iní komentujúci, Nicole sa nám asi definitívne prebotoxovala. No, každopádne, nebolo to zlé, mohlo to byť aj lepšie, ale teraz sa istý čas budem Nicole Kidman vyhýbať, nech na ten zafixovaný obrázok zabudnem. Brr. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • V rozhovore pre Harper's Bazaar dostala Matilda De Angelis otázku, ako sa pripravovala na výkon roly postavy, ktorá je úplne nahá a tak zraniteľná. Povedala: "Nie je to prvýkrát, čo som sa ocitla v týchto druhoch scén a situácií. Pred štyrmi rokmi som tvrdo pracovala s trénerom, aby som prekonala tieto hranice, ktoré máme smerom k nahote, čo je niekedy najprirodzenejšia vec na svete. Ale je to niečo, za čo sme sa naučili hanbiť alebo to považujeme za niečo skutočne čudné. Ak však začnete premýšľať o nahote a o svojom tele ako o nástroji na sebavyjadrenie a vyjadrenie emócií, nahota zrazu nie je takým problémom. A je to vlastne oslobodzujúce. Naučila som sa, ako byť ešte viac hrdá, odvážnejšia a  sebavedomejšia, keď som nahá.“ (Weezy22)

Reklama

Reklama