Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (271)

slord 

všechny recenze uživatele

HBO ponúklo fajn minisériu, ktorá je slušne atmosférická. S napätím pracuje veľmi dobre, postupne odkrýva malé detaily a pohráva sa s divákom, ktorý si nie je ničím istý až do úplného konca. Malo to dobrý potenciál a mohol z toho byť kvalitný zárez, avšak záverečné odhalenie to trochu zkazilo. Ale Grant (zahral to parádne, a divák si nebol pri jeho postave ničím istý) a Kidman (slušne mu sekundovala, aj keď postupom času jej postava stráca na zaujímavosti) zahrali manželský pár veľmi dobre. Ešte by som vypichol aj Donalda Sutherlanda (old fashion cocksucker), ktorý je tú výborný a jeho rola, aj keď nie je nejaká veľká, tak ju dal na pána a bavil ma. Solídna detektívka, ktorú sfúknete celkom rýchlo a nenudíte sa pri jej sledovaní, záver síce nebol bohvieaký, ale celkový dojem z tejto série je dosť fajn. 7/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pracovně úspěšná a krásná postava Kidmanové s výhledem na Central park z bytu, obklopená úspěšnými muži je najednou v kolotoči vyšetřování vraždy ženy, kterou ani pořádně neznala. K tomu tvůrci přibalili v Americe módní linku obžalobu bohatých mužů. Děj krimi příběhu se rychle sune a psychoterapeutka se dozvídá nové věci, kterých si v životě nevšímala a o o svých příbuzných skryté šokující věci. To vše je zabalené do temná atmosféry, která se mi u těchto bohatých lidí jeví poněkud směšná. Mě stačil pouze jeden díl, takže ani nevím, jestli kriminální linka v závěru přinesla nějaké rozuzlení. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Defending Jacob (kterému je Undoing do jisté míry podobný) je to jedna z nejlepších a nejintenzivnějších věcí na seriálovém poli. Příběh hezky spletitý, propletený, plný zvratů, záhad a nakonec i soudního procesu. Každý další díl pokládá nové otázky a divák jenom čeká, co se na něj vytasí dále. Známé herecké tváře táhnou film neskutečně vzhůru (Hugh Grant, Kidman, Sutherland, Edgar Ramirez...) a už od začátku si postavy nejde neoblíbit, a to nejen kvůli hercům, ale hlavně kvůli šikovně psaným charakterům. Asi k seriálu nemám moc co říct, zejména z té negativní stránky, a i konec (který dělí diváky na 2 tábory) mě osobně potěšil. Napínavá šestidílná série, která se sleduje jedním dechem a kterou bude těžké jen tak přerušit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi pomalá, uveriteľná “rozmotávačka” zločinu, ktorá v závere každej epizódy ponúka niekoľko zaujímavých zvratov. Celá táto “mini, krimi” séria je nielen vďaka hereckému obsadeniu solídnou “zábavou” pre fanúšikov “záhadných vrážd”, kedy človek po celú dobu nemá tušenia, kto onen zločin spáchal. Nechajte sa prekvapiť, na záver .. (!) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • V rozhovore pre Harper's Bazaar dostala Matilda De Angelis otázku, ako sa pripravovala na výkon roly postavy, ktorá je úplne nahá a tak zraniteľná. Povedala: "Nie je to prvýkrát, čo som sa ocitla v týchto druhoch scén a situácií. Pred štyrmi rokmi som tvrdo pracovala s trénerom, aby som prekonala tieto hranice, ktoré máme smerom k nahote, čo je niekedy najprirodzenejšia vec na svete. Ale je to niečo, za čo sme sa naučili hanbiť alebo to považujeme za niečo skutočne čudné. Ak však začnete premýšľať o nahote a o svojom tele ako o nástroji na sebavyjadrenie a vyjadrenie emócií, nahota zrazu nie je takým problémom. A je to vlastne oslobodzujúce. Naučila som sa, ako byť ešte viac hrdá, odvážnejšia a  sebavedomejšia, keď som nahá.“ (Weezy22)

Reklama

Reklama