Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Atraktivní námět přetavený do průměrné kriminálky, v níž se režisér a scenárista John Lee Hancock celou dobu snaží zakrýt fakt, že jeho příběh vlastně vůbec není tak chytrý, jak se celou dobu tváří. Denzel Washington i Jared Leto dělají, co můžou, ani oni ale z téhle plytké záležitosti nevytáhnou víc, než obyčejný zapomenutíhodný thriller. Bohužel. A to jsem se fakt hodně těšil. 5/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hádanka: Je to skoro úplně jako Se7en, ale není to Se7en. Co je to? Je to The Little Things! Hraje v tom taky jeden postarší, moudrej a vyklidněnej černej poliš, za parťáka má mladýho bílýho poliše, řešej spolu případ pěkně vychcanýho sériovýho vrahouna, kterej je ve finále nejenom inteligentní, ale i hnusně slizkej prevít, dokonce se v jednu chvíli zdá, že je v ohrožení i famílie toho bílýho poliše... Jen ten konec je krapet jinej, než v Se7en. Ale to není na škodu. Je teda fakt, že stopáž by mohla bejt klidně o čtvrtinu kratší, ale jinak samý pozitiva. Je to noirový (často totiž nesvítěj světla), je to retro a oldschoolový (jak dvacet járů starej biják), herci jsou skvělí (Washington vyzrál, Leto je parádně zlověstnej hajzlík a Arabáč je zatraceně kúl, i když vypadá, jako by mu horní pysk vopíchal nějakej jedovatej hmyzák). Když nebudete řešit ptákoviny, jako že to vůbec není originální, že se postavy chovají jako pitomci, nebo že je v tom fůra všelijakejch klišé, možná vás taky (jako mne) čekají dvě příjemný hoďky na devadesátkový vlně. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....dobré herecké výkony....(žiaľ Denzel Washington má síce 66 rokov,ale vyzerá na 76 - zostarol a dosť...)....scenár nie extra objavný:sériový vrah mladých dievčat,zabudnutý prípad,parťáci zo začiatku s antipatiami - to všetko tu už bolo...ale.ok - malo to atmosféru,bolo to napínavé čakal som...... - ako na dobrej hostine čakáte sacherovu tortu a....dostanete BB puding.....mohlo to byť ozaj super,ale ten koniec....... :( ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zeby novodoba Prisaha 2 bez Nicholsona ? Denzel Florida pomaly starne, vybral si za partaka nic moc herca Rami Maleka /Bohemian Rhapsody/. No Malek na rozdiel od Denzela Floridy hrat nevie. Nuda sa praveze nekonala, film si drzi dobre tempo a napatie, skoda len toho utnuteho konca. Predpokladal som brutalne finale ako povedzme 8 mm, napokon hraje tu aj Chris Bauer zo spominaneho filmu, Skoda, predpoklady ostali ... predpokladmi ? 62 % ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Střípky jsou dost dobře vymyšlený. Když se v závěru odhalí karty a vidíme celej ten koncept, o co se tvůrci vlastně snažili, tak mi to připadá jako velmi dobrej nápad. Velká škoda, že ten film nikdy úplně nestrhne a člověk si pátrání po vrahovi mladých dívek neodžije společně s detektivy. Být v tom po celou stopáž nějak víc divácky emočně zainvestovaný, tak by pak rozuzlení působilo jako silná facka a na Střípky se mohlo vzpomínat jako na novou thrillerovou klasiku. Takhle, jak to je, to můžu racionálně ocenit, ale skutečný prožitek tam bohužel nebyl. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Film si dokázal zarobiť len 31 miliónov, čo oproti rozpočtu 30 mil. dolárov z neho robí kasový prepadák. (Arsenal83)
  • Aby vyzeral zlovestnejšie, Leto nosí tmavé kontaktné šošovky, keďže oči má modré. (Arsenal83)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama