Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (143)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych nemusel studio Snovápráce, ale už mě z těch animovaných jednokvašek bolí ocas. Zlouni se mají zdát jako animovaná parodie na nejslavnější heist filmy, ale to už nikdo neřekl, jestli se má dospělý smát celkově animáku, nebo jen pasážích, které jen mají parodický nádech těch nejzarytějších škvárů jako Denyho flanďáci, Mafiáni, Nemožná misia a další nevýmaje. A jeden odkaz na palp fikšn nezachrání moje hodnocení. Kdyby tu aspoň byla špetka invence. Mám na seznamu ještě další tři animáče, ale pokud ta sestupná tendence nových animáků bohužel směřuje k bodu mrazu, a jeste k tomu od studia, co nám nadělilo Madagaskar, Šreka a Příběh žraloka, tak je to velký náznak toho, že se nebe nadobro uzavře. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Sympatický, dobře provedený, bláznivý animák, který uteče než by řekl švec. Tady člověk klidně může fandit záporákům a nemusí se za to stydět. Dabing je výborný a nejvíce se mi tam líbil Petr Rychlý. Partička se kolikrát dostane do pěkných průserů, ze kterých až do poslední chvíle konce filmu musí vymotat. O to víc je to zajímavější, že člověk nečeká konec. Zasloužené 4 hvězdy. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Po pár týdnech se vracím k hodnoceným filmům, u některých napsat recenzi, s rozmyslem a odleželou. A u tohohle jsem si ani po přečtení obsahu nebyl první chvíle zase až tolik jist, že jsem ho fakt viděl. Ale jo, nakonec jsem se rozpomněl. Šlo zkrátka o tak strašnou vatu, že mozek film urputně vytlačil do zapomnění. Jo, byl celkem fajn, přesně po ten čas, o který mě okradl. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nejnovější projekt ze stáje DreamWorks 'The Bad Guys' si marně snaží hrát na stylovou gangsterku jak od Scorseseho, jenže tuhle snahu kazí neduhy, které mě na moderních animácích neskutečně serou: přehnaná exprese postav, překombinovanost a primitivní slap-stick humor. Komiksová předloha přitom doslova vybízí k mnohem originálnějšímu, inovativnějšímu a celkově kvalitnějšímu pojetí.... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve stavební zóně je vidět kontejner s nápisem „Pierre“, který odkazuje na režiséra filmu Pierra Perifela. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama