Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čo vo filme funguje je vizuál, nápaditá kamera a akčné scény plné násilia, Tadanobu Asano a Džun Kunimura. Títo dvaja si kradnú každú scénu pre seba. Film sám o sebe je ale zbierkou tých najhorších klišé, aké si viete predstaviť. Neznesiteľné decko, príliš sa vážne berúca hlavná hrdinka a motivácie, ktoré od polovice filmu prestávajú dávať zmysel. Vytvoriť si tak silné puto (hlavná hrdinka, dievča) sa skrátka nedá za pár hodín. Nech je situácia akákoľvek. Mary mám rád, ale tu sa jasne ukazuje, že je omnoho silnejšia ako vedľajšia postava. Ako hlavná má svoje limity. Úplný opak Maggie Q, ktorej Protege pracuje s podobnou zápletkou ale ten nadhľad ho robí príjemnejším a zábavnejším. Pôvodne som chcel dať dve hviezdy, ale tá akcia je tu naozaj dobre zvládnutá. Takže slabšie tri. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

A zase ti žluťásci... Jsem prostě zaujatej a už jen to sráží moje hodnocení. Každopádně hltám krvavý akční béčka, takže jsem do toho šel. No ženský hlavní hrdinky v akčním kousku, to je taky veliký téma a není to prdel prodat kvalitně. Mary Elizabeth Winstead je pořád celkem kost, nicméně i když jí to s bouchačkou jde solidně, já jí to moc nežeru. Navíc její krkolomný pohyby v bojové choreografii mě flákaly do očí... Ovšem za spousty krve a fůry useklých končetin si Kate vykompenzovala známku zlaté střední cesty! 60% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obstojné řemeslo. Nemá to improvizaci a nesourodý rytmus těch nejlepších v žánru (Raid, Wick, Atomic Blonde), ale několik solidně natočených řezanic se tam najde i pro náročnější akční fajnšmekry. Palec nahoru za to, že nejpůsobivější akční scénu má v režii 70ti letý dědula se samurajským mečem. Příběh je o ničem, ale neony a neopakovatelná atmosféra nočního Tokia za pomoci obstojné výpravy a kamery dělá své. Winstead neselhala. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No asi jsem to mel cekat, po tom, co jsem zjistil, co ma reziser za sebou, ale proste ukazka a obsazeni bylo fajnovy, tak jsem se docela tesil. No a vysledek je lehce podprumernej akcnak s par fajn akcnima scenama, vyjimecne nejakou cool kamerovou vychytavkou a ke konci dementnim a predvidatelnym pribehem. Navic se to mimo akcni sceny lehce tahne, Winstead je fajn, ale moc ji to clovek neveri a Woody je tezce nevyuzitej. Cely to zkratka pusobi jak nejakej uvod tuctovyho serialu, kterej ne a ne chytit tempo a rozject se. Ale za tech par fajnovejch scen a super brutalitu to slabsi 3* da, desna skoda, ze celej film nemoh jet v duchu zaverecnyho prichodu Kate do mrakodrapu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)
  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama