Reklama

Reklama

Prisoners of the Ghostland

  • Slovensko Väzni v krajine duchov (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pohraničnom meste je z väzenia prepustený bankový lupič (Nicolas Cage) na popud Guvernéra (Bill Moseley), ktorému uniesli adoptovanú vnučku Bernice. (Sofia Boutella) Guvernér ponúka väzňovi slobodu za jej získanie späť. Bandita je spútaný v koženom obleku a na splnenie úlohy má len tri dni, nakoľko je spútaný v koženom obleku, ktorý sa po 72 hodinách sám zničí. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (61)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Občas, když zkouknu nějakou sedmdesátkovou bizarně, surrealisticky, podivnou ujetost (jako např. Zardoz) skuhrám, proč se podobné věci už dneska netočí. A ejhle, spojení Sona s Cagem (a já je mám rád oba, hodně rád), mi udělalo radost. Barevné, divné, zábavné, vizuálně orgastické. Jako já chápu, že to někdo nedá a dokonce i chápu proč. Ale mě tohle sedlo a potěšilo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekat od kombinace Šiona Sona a Mikuláše Klece normální film by bylo naivní,ale tohle je chvílemi moc i na ně dva a většinu času je to jedno velké bizarní WTF,kde se kupí scény bez ladu a skladu a snaha o to pochopit aspoň část je zhola zbytečná.Narozdíl od jiných podobně divných filmů z tohoto kult nebude a vlastně je to celkem škoda,protože jsou tady i světlé momenty,které mě dost bavily a díky nim sem měl chvilku chuť dát PoG alespoň tři hvězdy...40% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kdesi, kedysi, som čítal, že sa Nic Cage vyjadril, že toto bude jeho doteraz najšialenejší snímok. A ono to nakoniec skončí, ako keby Jodorowsky natočil MAD MAXA. Ak viete, kto tento umelec je, a čo všetko natočil ( mne stačil jeho KRTKO ), budete vedieť. Naopak nemám skúsenosti s pánom Sonom. Ale myslím, že pán Sono si ako temptrack púšťal aj legendárne posta apo snímky, a aj niečo od Alejandra. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Navzdory zdejšímu hodnocení a komentářům (a o něco laskavějšímu na IMDb) jsem zcela zklamán nebyl. Jakýsi mix Útěku z New Yorku a Mad Maxe, co prostředím a postavami připomíná navíc tak trochu Vodní svět, má jako horké želízko Nicolase Cage. Tady záleží, zda s ním sympatizujete, nebo ho nesnášíte. Cage se v posledních letech našel v podivínských postavách, které mu sednou. A nejlepší je, když vůbec nemluví, zde minimálně. A jen na okraj - na svůj věk má dobrou fyzickou kondici...klobouk dolů. Klasický motiv cesty tam a zpátky přes překážky je ozvláštněn japonskými ingrediencemi. Vizuálně pěkné, místy doslova krásné. Ošuntělé sluje v plném slunci v protikladu k noci plné světel a neonů, momentky postav proti zapadajícímu slunci, muž se zvrácenou hlavou z jejíž hrdla stříká krev jak z prokopnutého hydrantu. Výborná hudba! Podivný svět je předkládán jako střípky z barvité mozaiky. Pro diváka zvyklého na přímočarý a jasný příběh tohle rozhodně není. Je to postapo kaleidoskop, kde se nejde pro smrt daleko. 3,5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, který nemáte šanci pochopit ani na pořádné dávce LSD. Naprosto psychopatická šílenost, jejíž natočení nemá absolutně žádný smysl. Nedivím se, že během natáčení dostal Čeho Čhómo infarkt. Já při sledování dostal dvě mrtvice. Cage je prostě magor kterýmu definitivně mrdlo. Na druhou stránku se aspoň pořád snaží něčím totálně dementním šokovat a nebere prachy za 9 filmů ve kterých řekne 9 replik jako ten pičus Willis. 1* za Sofii Nutellu, která je prostě divně sexy a za Cageovu kreaci, když mu vybuchne varle. Tvl 🤦. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film byl, navzdory původnímu záměru natočit jej v Mexiku, natočen v režisérově rodné zemi, tedy v Japonsku. (WernerDMZ)

Reklama

Reklama