Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek a Týna se čím dál víc sbližují. Štěpán zjistí, že Janek ho vytáhnul z havarovaného auta a rázem ho považuje za svého přítele. Roman chystá společně s Petrem na Janka past, ale v poslední chvíli jim jejich úmysl zmaří Hana. Julie je těhotná. Tahle zpráva způsobí v rodině poprask. Vypadá to, že ji vyhodí z domu, ale nakonec se usmíří. A začnou respektovat, že chce dítě vychovávat bez otce. Kratinová přijde na to, že v mládí Kratina chodil s Lídou. Podezírá Kratinu, že k Lídě něco cítí. Kratina i Lída jí vysvětlí, že tohle bylo skutečně kdysi a nemá smysl se tím zabývat. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V TV programu jsem se dočetla, že v této epizodě si Týna vyjede na koni s Jankem na vyjížďku, ten spadne a narazí si žebra. Vše se odehrálo jinak. Janek sice spadl, ale ze žebříku. Nevím jestli neměli k dispozici koně, což by u farmy fungující pouze v TV studiu nebylo překvapující, nebo se báli, že by si Janek při pádu z koně mohl narazit žebra doopravdy a ani bylinky od Běty by mu nepomohly. Pobavilo mne to. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně vidím scenáristovi do hlavy: "Hele, tak všichni maj ten život nějak v prdeli, jen jediná Julča je v pohodě. Tak si tady vymyslím nějakýho jejího milence, o kterým nikdo nemá ani šajnu, a nechám ji otěhotnět, ať se na tom place nenudí." Tohle byla asi ta největší lenost scenáristy, co jsem tady zatím viděla. A že je to psaní líné dost. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama