foto

Jiří Král

  • nar. 12.4.1973 (44 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 12.4. 1973 v Bánově okres Uherské Hradiště. Po maturitě na SOU Slovácké strojirny nastoupil v roce 1992 na Divadelní akademii můzických umění obor herectví, kterou absolvoval v roce 1997. Od té doby pracoval na " volné noze ". V současné době se kromě herectví věnuje podnikání v pohostinství a děvět let provozuje Restauraci " Království " na Žižkově.

Jiří Král

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2013 Příběh kmotra
2011 Poupata
2004 Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
2003 Město bez dechu (TV film)
Nezvěstný (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Únos domů
2001 Brnění a rolničky (TV film)
Nikdo neměl diabetes (TV film)
2000 Vlci ve městě (TV film)
1999 Sjezd abiturientů (TV film)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
2016 Atentát (TV seriál)
Síla myšlenky (E17)
2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Slečna smrt (S04E14)
První republika (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S01E14)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 PanMáma (TV seriál)
Vetřelec (E15)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Milování omylem (S01E59)
2005 Eden (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace