Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Váhal som nad hodnotením, ale nakoľko je to lepšie ako prvá časť, tak nemôžem inak a dávam slušné štyri hviezdy. Tam kde jednotka váhala a pri svojej krátkej stopáži stavila na zbytočne dlhý úvod a potom urýchlenú akciu, tam už dvojka jasne stála oboma nohami na zemi, počítala s tým, že vieme, čo je treba a tak to všetko začalo o kus skôr. Slušných úmrtí tu máme viac, gore lahôdkový, humor trefnejší (hlavne narážky na známe filmy) a dokonca sa čo to vyžehlilo aj z osudov postáv z prvej časti. Ja by som si trojku dal rád... a ďalšie pokračovanie Babysitter rovnako... :) ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Musím se přiznat, že jsem se bavil teda více než u prvního dílu. Bylo to možná navrácením známých tváří, které jsem z nějakého nepochopitelného důvodu viděl rád na obrazovce. Každopádně vůbec nechápu režiséra.. Proč vůbec dělal tenhle druhý díl? To podle mě ani on sám neví.. Zřejmě to byl hit v roce 2017, tak chtěl Netflix ještě trochu podojit tento krvavý a ujetý nářez plný krásných hereček na které se fakt pěkně koukalo. Scénář raději komentovat nebudu, protože bych si to s těmi hvězdami ještě rozmyslel. Jde jen a pouze o průměrnou podívanou, kde se pobavíte nad režisérovou ujetostí, uslyšíte pár solidních hitů a skvěle se u toho vypne mozek. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že takýto štýl filmov mi celkom sedí pokračovanie The Babysitter zaostalo za mojim očakávaním. Je pravdou že sa vo filme našlo dosť dobrých momentov, ale minimálne 15 minút by bolo možné vystrihnúť bez toho aby sme o niečo prišli. Aj vďaka dobrej hudbe to malo nábeh aspoň na 3*, ale rozhodujúci moment prišiel 14 minút pred koncom - Black power bitch. Ako inak, Netflix. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat ne úplně nízkým hodnocením.....je to ještě blbější, než předchozí snímek. Unavuje mě, když hlavní postava je čistokrevný debil a ty okolo na tom nejsou o moc lépe. Nebaví mě trapný a primitivní humor, který je tak křečovitý, až znechutí. Nemám na mysli slovník, ten mi u podobných filmů vůbec nevadí, ale slátané věty, co mají být zřejmě vtipné, jenže jsou trapné. Ani parodie a odkazy na řadu snímků nepobavily, jelikož neměly žádnou přidanou hodnotu. Triky laciné, gore by místy šlo, ale je rovněž levně pixelové. Hlava oddělená surfovým prknem, useknuté ruce či padající lustr z paroží by více potěšily, kdyby místo levného software šlo o klasické mechanické efekty. Jednu hvězdu z milosti, druhou za Dead Kennedys a Jefferson Airplane. Jestli má být mezititulková scéna lákadlem na další díl, tak já ho rozhodně vynechám... p.s. to se nenašla ani jedna pořádná kočka? Samé držky... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, jsem už na podobné snímky starej, že mi to připadlo až přehnaně jakože "mladicky tvrdé a drsňácké" nebo to takové prostě je? Místy neskutečně umělé a zybtečně dlouhé, část někde koncem druhé třetiny neskutečně nezáživná. Ale jako komedie to funguje docela obstojně a Bella Thorne je pořád stejně dobře trhlá. Ani nevím, jestli mě potěšilo zaslechnout tam /mé oblíbené) Dead Kennedys, asi to není kapela na hudební doprovod k podobně laděným filmům, Solidní průměr k pobavení. 2.5* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama