Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

vanadium 

všechny recenze uživatele

Ááá, konečně po dlouhé době další pětihvezdičkové hodnocení. Je přehnané, přiznávám. Film působí v mnoha momentech kýčovitě, mnohé momenty typu zpívání na pohřbu, omdlívání nebo afektované uklízení po ajejej noci jsou ultratrapné (prakticky celá komediální linie filmu je jeden velký trapas), dále se mi nelíbilo laciné ukazování namakaných těl Everetta a Bratta (pan režisér v těch steroidních masových bocháncích protkaných šlachami snad spatřoval nějakou estetiku?), lehká herecká umělost Madonny, buznoidní chování postavy Everetta, slizkost Bratta, a mohl bych dále pokračovat. Tak proč tedy pět hvězdiček? Námět. Scénář. Myslím životní scénář. Best friends make the best mistakes... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyhraněný film, který kupodivu není vůbec tak špatný, jak se o něm psalo. Z Madonny se vám jako obvykle bude chtít zvracet, příběh skáče z romantické komedie do melodramatu a soudního dramatu, ale má jednu nepopiratelnou kvalitu, která ten film zachraňuje - Ruperta Everetta. Tento talentovaný Brit si byl jistě vědom, že nehraje v žádném veledíle, přesto svou roli zahrál tak zodpovědně a se sobě vlastní nadsázkou, že je to především jeho film. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne môžem povedať, že film zachraňuje charizmatický Rupert Everett a Madona mi tam viac prekážala, ako bavila. Veľmi som sa nasmiala na spôsobe, akým ju zaberala kamera a ako bola nasvietená/nenasvietená do dvoch tretín tváre. Žeby vrásky na čele? Každopádne, kôli tejto skutočnosti mi niekedy unikali celé dialógy, pretože som nedokázala hypnotizovane odtrhnúť oči od jej tmavého čela. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jedno je po této "relativní ptákovině" jasné, paní Madonna by neměla být před kamerou jako herečka, svou úlohu zde jednoznačně nezvládla, příliš tuhá, naučená, klasický neherec, v takovém případě musí být režisér mistrem, např.jako pan Passer či Forman, aby zvládl ono "neherectví" usměrnit a dát mu správné tempo a sílu.!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že člověk, který natočí Maratónce nebo Půlnočního kovboje, na sklonku kariéry kývne na podobný projekt. Na rozchod není pokaždé vhodná flaška, zvlášť když slzy utírá kamarád, který je navrch gay. Z tohohle bude totiž svérázné rodičovství. Nedozvíme se nic o liberálním pojetí rodiny, nezjistíme nic o tom, zda a jak homosexuál touží po tom být rodičem, navíc se ani nedojmeme, ani nás tvůrci prakticky nerozesmějí. Scénář kličkuje, nic rozebere pořádně. Ve výsledku místy zmatené, celkově zbytečné. A to Rupert Everett ještě leccos zachránil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Madonnina postava neměla být původně učitelkou jogy, ale plavání, což Madonna odmítla hrát, aby si nepoškodila vlasy, a navrhla jogu, kterou se sama intenzivně zabývá. (contrastic)
  • Madonna získala získaa v roce 2000 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama