Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (131)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská akčná tímovka s chaotickou Bourneovskou akciou. Neviem čo bolo trápnejšie. Imbecilná zápletka alebo mizerne prevedená akcia. Ani jednej tej tete tom tie akčné scény neveril. Nechápem prečo sa der´=u do akcie, keď nevedia nič predviesť a všetko musia kryť desiatky kaskadérov a stovky strihov. Tie tety sú uveriteľné akčné hrdinky asi ako ja som skvelý baleťák. Ani len poriadne pózy nevedeli žiadne spraviť. Ale aj keby akcia bola prevedená dobre, tak to zase kazí rozheganá kamera a gulometný strih z ktorých ma zase raz rozboleli oči aj hlava. Až som si v polovici musel overiť, či to netočil megapackal Megaton. Kinberg sa na neho už doťahuje. Výsledkom je zaslúžený prepadák a ja si pred spaním pustím na zlepšenie nálady Dlhý bozk na dobrú noc. V deväťdesiatkách vedeli točiť poriadne ženské akčniaky. -355/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je tam množstvo klišé, kto je kto odhadnete hneď na začiatku, aj jednotlivé zvraty, ale... prednedávnom tu bol podobný a oveľa viac vyhajpovaný Grey Man a ten sklamal na celej čiare. 355 je omnoho zábavnejšia jednohubka, kde by som sa nebránil ani pokračovaniu. Máme tu 5 cool báb naprieč rasami a farbou vlasou a spolu im to super ladí. Straty skutočne bolia a vedomie, že sa nedá veriť žiadnej inštitúcii, i keď pôsobí v demokratickej krajine, je skôr fakt aktuálneho sveta, než fikčný výmysel scenáristov. 70% a hore zaokrúhľujem najmä vďaka tomu, že o tomto filme akoby nikto nepočul. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tahle kočkovaná skupiny hereček, které se cítí ve formě není vůbec tak prvoplánově hloupá, jak se na počátku tváří. Zápletka o zbrani hromadného elektronického ničení samozřejmě je pouze omluvou pro odbržděnou akci a přesuny do atraktivních lokací. Jenže film si nevede vůbec špatně Diane Kruger a zejména Jessica Chastain na to pořád stále mají, ostatní jsou spíše přihrávači. Sebastian Stan jako hlavní mužský hrdina sympaťák. Škoda, že scénáristy nenapadla jednoduchá klička jak celý příběh udělat ke konci ještě zajímavější a překvapivý, ale i tak dobré, pokračování téhle partičky by nebylo vůbec zbytečné, za mě 3,5 hvězdy. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Já teda rozhodně nehraju za feminismus ve filmu ani na genderovou vyváženost, ale toto se fuckt povedlo. To jak všichni ti všiváčtí parchanti dostali přes hubu od holek potažmo matky, bylo naprosto okouzlující. Akčňák se vším všady a navíc samé pěkné baby, to se pořád ještě jen tak nevidí. Super oddechovka i když to bylo vlastně úpa obráceně a možná právě proto! Za mě 85% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

To, čo zráža túto akčnú jednohubku na zem, je jeho herecké obsadenie. Nehovorím, že pätica dám nie sú dobré herečky, ale vidieť ako sa bijú, strieľajú a hodnotia situácie ako školáčky, je bolestivé a v akčnom žánri neprípustné. Ak tu chcel niekto ukázať, že ženy vedia robiť to isté ako muži, mal si vybrať lepšiu zostavu. Zistil to zrejme celý divácky svet a poslal svojou ignoráciou snímok do ríše prepadákov. Tak predsa len spravodlivosť ( občas ) existuje. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)

Reklama

Reklama