Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dana Martinová, mladá žena volnějších mravů, zemře rukou psychicky labilního mladíka Pavla Zacha. Ten se v záchvatu žárlivosti neudržel a zabil dívku úderem do hlavy. Policie najde mrtvolu díky Danině kamarádce Evě Simonové. A právě Eva se stane druhou Pavlovou obětí. Mladík totiž v obavě z vyzrazení dívku napadne a utopí ve vaně. Dvojnásobnou vraždu dostane na starost jako svůj první případ kriminalista poručík Zeman, jemuž pomáhá zkušenější kolega Suchánek. Vyšetřování však zpočátku nikam nevede. Zatímco Pavlův otec se snaží umístit duševně nemocného syna do psychiatrické léčebny, Pavel ze strachu spáchá další vraždu. Ani on, ani vyšetřovatelé však zatím netuší, že od jisté doby je Pavel pouhým nástrojem v rukou někoho jiného… (Česká televize)

(více)

Recenze (90)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Za mě jednoznačně nejslabší Schulhoffova kriminálka.. je to ten typ kriminálky kdy divák zná vraha od začátku což mi nevadí, ale to vyšetřování nebylo tak zajímavý jak bych u trojnásobný vraždy čekal, napětí tam taky moc nebylo a Jaroslav Moučka mi tu vyloženě lezl na nervy.. jako celek je to ovšem pořád ucházející kriminálka.. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Klasická logická detektivka postavená na spletitých lidských vztazích od skvělé anglické spisovatelky P.D.Jamesové. Až do poslední chvíle je zápletka dost utajená a nakonec překvapivá. Sympatické herecké výkony a tváře. Akorát ty ženský tehdy vypadaly všecky nějak stejně, či co:)) Kdo má rád detektivky bez střílení a jiného násilí, založené na dialozích a dedukcích okořeněné ironickým humorem, vřele doporučuju... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Znalosť vraha hneď na začiatku dramaturgii nepomohla. Divák si tak nemôže užiť odhaľovanie a celú pozornosť musí upriamiť na psychológiu postáv. Ale tú psychologickú atmosféru sa podarilo veľmi dobre, najmä vzhľadom na vynikajúcu hudbu. A Marie Málková i Alena Vránová boli v tom čase krásavice. Aspoň tak sa to javí v tom nekvalitnom čiernobielom prevedení. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Podobný typ retra je mi velmi příjemný. Má to pro mě kouzlo, vystavěné na solidním příběhu a umocněné černobílou a neskonalým půvabem Marie Málkové. Ony tu byly nemálo půvabné všechny herečky - Obermaierová, Vránová, Bartošová... A muži byli supermani - Cupák by z chlapů svým hlasem udělal beránky, ženský by pouhým mluvením přivedl k extázi, Brzobohatý okouzlující absolutně na max... Krásný chaty, auta, moderní domácnosti... O Petru Schulhoffovi jen slýchám, jeho tvorbu snad s výjimkou Kalaše neznám, ale po tomhle filmu bych ho nazval hollywoodským tvůrcem ve službách Barrandova. Od A do Z na efekt a ten se (u mě) dostavil. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Willig predabovany Velenem, Moucka krute utrirajici mladeho Cupaka, neskutecne odporne modely klobouku a ucesu, nevyrazny vrah, misty kapku pochybna psychologie chovani lidi - pardon, pane Plzaku, zapamatovnihodne topeni v koupelne, n4mrd0vy konec fackujici profesionalitu policie - major Zeman by se divil... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • V pokoji vraha je plakát anglické rockové skupiny Deep Purple. (vojtas73)

Reklama

Reklama