Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jestliže existuje něco jako dokonalý průměr, tak tenhle počin ho definuje naprosto precizně. Film nevyniká naprosto v ničem, Rockovi hlášky postrádají humor a dobré načasování, Hopkins se do role agenta (při vší úctě už hodně dlouho) vůbec nehodí - jeho pobíhání s pistolí po place vyvolává spíš úsměv na rtech - a výjimečně nepotěší ani Marek Vašut...hláška "Nice coat" to rozhodně nezachrání. A pánové, kam se probůh poděl scénář...? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že tento film měl rozhodně navíc. Přeci jen Schumacher je schopný režisér a Hopkins je více než schopný herec. Jenže to ztroskotalo na žánrových klišé, kterých tu je více, než by jeden očekával. Plusové body tomu dávám za Prahu, Vašuta (pobavilo mě, když řekl "Fajn oblečení…“ Hopkinsovi) a pár dobrých vtípků. Škoda, mohlo to být daleko lepší… ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Za velký klad považuji samozřejmě klasickou Schumacherovu dynamickou režii (rychlá kamera, střihy, slušné tempo a rychlá hudba). Mohlo to být lepší, ale buďme rádi že to dopadlo alespoň takhle a nekonal se druhý megaprůser typu Batmanů. Ovšem hlášky Chrise Rocka a klid Anhonyho Hopkinse se mi velmi líbily. Kupodivu dobře zvolené herecké osazenstvo. ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky ... tady jsem si užívala snad jen pohledu na sira Hopkinse(!), který tady podle mě ztrácí možnost se nějak herecky projevit - možná zcela dobrovolně. Rádoby tvrdej chlap je mi tady v jeho podání proti srsti. Nápad dvojčat je sympatický, ale neoriginální. Hodně keců, samej kýč. Ráda se čas od času na film podívám, ale nic hlubšího mi nedává. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipné, moc hezky využitá a zobrazená Praha a další české lokality, které nepůsobí trapně jako ve většině jiných filmů (až na Pražský hrad, který tu má představovat hotel). Dost přehnaná je mezinárodní mafie vedená Draganem Adjaničem, někteří herci špatně obsazení a toporní, hlavně Vašut s Jáklem, Hopkins taky není moc přirozený (do schodů se může vyškrábat jedině díky střihu). Celkově film není absolutně ničím zajímavý nebo výjimečný. Zajímavá může být Rockova čeština v původním znění. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Původně se měl film jmenovat "Black Sheep". Tak už se ale jmenuje jiný film, tak byl název změněn na "Bad Company". Nakonec tvůrci zjistili, že i toto jméno už bylo použito. Rozhodli se ale, že už ho nezmění. (duklak2)
  • Když Jake s Nicole a záporňákem padají dolů šachtou na prádlo, je vidět, že Jake jednou nohou minul koš na prádlo. V další scéně je vidět, jak vylézá z koše. (Musak)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama