Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie která stojí za to.Většina lidí ji odsuzuje ale já ji miluju.Nevim proč ale mě se zdá skoro dokonalá.Řikám skoro protože je tady jeden herec kterej mi tady překáží a vadí mi tu.A to je zrovna hlavní hrdina Adam Sandler.Nevim proč ale mě se sem vůbec nehodí i když je to rozenej komediant.Za to se můžu pořád dokola koukat na výbornej výkon Jacka Nicholsona.Z toho se stává komediant a hlavně díky němu ten film za tolik stojí.Díky němu jsou tu některé scénky na které jen tak nezapomenu(např. Zpívání na mostě).A pak to je taky výborná Marisa Tomei a moje oblíbenkyně January Jones.Takže proč se na to nekouknout ještě jednou ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého obsadenia, bol by Anger Management iba ďalšou priblblou hollywoodskou komédiou, ktorá smeruje všade len nie tam, kde nakoniec skončí. Scenár a réžia rozhodne nie sú jej devízami. Ale herci v hlavných aj vedľajších úlohách ju zachraňujú a vyťahujú nad priemer. Síce nie decentná a elegantná oddychovka, akú by sme čakali od filmu s Jackom Nicholsonom, ale určite veľmi zábavná oddychovka, akú by sme nečakali od filmu s Adamom Sandlerom. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Celý film je v podstate ako povaha nerváka. Chvíľu kľud, nič sa nedeje. Potom záchvat, záblesk energie. Taká horská dráha. Celkovo to bolo tak 50 na 50. Priemer, ktorý od ostatných komédii odlišuje účasť Jacka Nicholsona. Ak máte chuť na niečo nenáročné a chcete vidieť Sandlera bez fekálneho humoru, tak skúste toto. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech lepsich Sandlerovo filmu, u kteryho je nejvetsi problem nevyrovnanost deje, misty to je naklad jak hovado, ale pak se zase treba chvily nic moc nedeje. Jinak vtipy jsou fakt paradni, Nicholson a Sandler se k sobe docela hodi a oba jsou perfektni a navic tu je spousta skvelejch cameo roli, z nichz hlavne za zminku stoji Turturro, Reilly a Harrelson. Skvela zabava. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film je tak trochu otravný už ze samotného námětu. Po celý film všichni se Sandlerem neskutečně vyjebávají a je to spíše frustrující, než zábavné. Humorné to také kdovíjak není, Sandlerův komediální talent tentokrát moc využitý není a celý film táhne především Jack Nicholson a jeho xichtění + nějaké ty drobné cameo role. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)
  • Poslední film herečky Lynne Thigpen (Brenda Daniels), která zemřela měsíc před jeho uvedením do kin. Snímek je věnován její památce. (ČSFD)

Reklama

Reklama