foto

Lynne Thigpen

  • nar. 22.12.1948
    Joliet, Illinois, USA
  • zem. 12.3.2003 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kurs sebeovládání
2001 Novocaine
2000 American Daughter, An (TV film)
Drsnej Shaft
1999 Andrew - člen naší rodiny
Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Náhodné setkání
Poslední naděje (TV film)
1998 Životní příležitost (TV film)
1996 A Mother's Instinct (TV film)
Jed (TV film)
Kluci ze sousedství (TV film)
1995 Vražedné alibi
Výhled skleněným stropem (TV film)
1994 Blankman
Noviny
1993 Nahý v New Yorku
1992 Bob Roberts
Článek 99
1991 Separate But Equal (TV film)
1990 Impuls
1989 Fear Stalk (TV film)
Opři se o mě
Private Affairs (TV film)
1988 Čas zastavit se
1987 Hello Again
1986 Rockabye (TV film)
Sladká svoboda
1985 Recovery Room, The (TV film)
Walls of Glass
1984 Ohnivé ulice
1983 Files on Jill Hatch, The (TV film)
1982 Tootsie
Working (TV film)
1981 Amazing Graces
1979 Warriors
When Hell Freezes Over, I'll Skate (TV film)
1973 Godspell

TV seriály

2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Patsy (S10E07)
1997 Bear in the Big Blue House (TV seriál)
1996 Where in Time Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Savages (S06E03)
Switch (S05E22)
1989 FM (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
The Slice of Life (S01E18)
1986 Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
1983 News Is the News, The (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

1996 A. Philip Randolph: For Jobs and Freedom (TV film)

TV pořady

1991 Where in the World Is Carmen Sandiego? (TV pořad)
1982 Broadway Plays Washington (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace