Reklama

Reklama

Divadlo hrůzy

  • USA Bloodsucking Freaks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sardu je postarší pán v čiernom roláčiku, sado-masochista, ktorý vedie maličké newyorské divadielko. Na javisku je bohatým divákom predvádzané ľudské mučenie a ponižovanie. Teda aspoň oni diváci ho majú za predvádzané. V skutočnosti totiž Sardu s jeho sluhom, liliputánom Ralphusom, odchytáva na uliciach nevinné ženy a z divadelných predstavení robí snuff-masakre. Nehovoriac o tom, čo s nimi prevádza v zákulisí...

Jeden zo "slávnych" trashov druhej polovice minulého storočia, ktorý z prekračovania hraníc a borenia tabu ťaží svoju "popularitu". Liliputánsky predstaviteľ Ralphusa, Luis De Jesus, bol do projektu dotiahnutý z podivných pornofilmov s názvami ako The Anal Dwarf. Posledný deň nakrúcania BLOOD SUCKING FREAKS usporiadal bez vedomia režiséra s niektorými ďalšími členmi štábu priamo na placi sexuálne orgie. Predstaviteľ Sarda, 41 ročný začínajúci herec Seamus O'Brien, bol rok po premiére tohto filmu vo svojom byte dobodaný na smrť náhodným lupičom. (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Údajná brutalita v tomhle filmu není ani desetinásobně menší, než jak jí většina uživatelů ve svých komentářích popisuje, tudíž můj mottiv, proč jsem si film kupoval, odpadl již hned na začátku, jelikož se to v průběhu nezmění a nezmění. Ale co se týče úchylnosti, s tou by měl režisér Joel M. Reed dostat Oscara, ne-li rovnou ocenění národa. To je však zatraceně špatně! Pro mě jako dlouholetého hororového diváka, který má za sebou všechny díly Saw, pár snímků z módní vlny o plešatých tlustých krosičích (Carver, Sweatshop) a sólových humusech typu Cabin Fever 2, je The Incredible Torture Show jen dalším hororovým Odpadem!, který jenom podporuje nějaké předsudky vůči ženám - např. že jsou otrokyněmi mužů nebo že jsou všestranně pitomé. Herecké výkony jsou na blití a když už tu šavli budete házet do nějakého kýble, odbyjte si rovnou také triky, zábavnost a celkovou kvalitu. TROMA, ačkoliv jí nemám příliš v lásce, mě zklamala na plný čáře, a pro mě se tento její počin stal jedním z nejhorších filmů, které jsem kdy měl tu čest vidět. Ale pozor! To není proto, že film nemá žádný příběh a je údajně brutální a bezduchý, ale protože je podle mě brutální jenom v mysli diváka, který si má všechno jen domyslet. To si radši přečtu Alenku v říši divů a budu si představovat, že do čajového dýchánku vtrhli teroristi a nacpaly hlavu Johhnyho Deppa do zadku mluvícího králíka. Omlouvám se, jestli z tohohle mého komentáře vyznělo, že jsem úchyl, ale já jsem si prostě i přes obrovskou kritiku a nadávky Divadlo hrůzy koupil, aby jsem mohl vidět něco, co film udělalo "Jedním z nejzakazovanějších filmů všech dob", abych mohl zjistit, jak jsem na tom se svou odolností vůči vysávání mozků z hlav brčkem, a hlavně vidět film, který by se měl (ale nestal!) stát nejnechutnějším filmem světové filmografie. Tudíž důvod mého nízkého hodnocení není zloba nebo znechucení, jako u většiny uživatelů (a já je chápu), ale hořké zklamání. Proto se u mě nejnechutnějším filmem stále stává Terror Firmer, též od TROMY. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Troma mě opět nezklamala. Pěkně morbidní podívaná, která nám ukázala na co všechno se dají použít ženské a jaká to může být sranda. I když byly některé efekty otřesné, tak jsem se u filmu bavil od začátku až do konce. Nechápu jak se tohle nemůže někomu nelíbit. Když už nic tak scénka s terčem může být příjemným podnětem k zajímavé hře. Otázkou je jestli by s tím souhlasíla nějaká dívka z okolí:))) Když tak tyčkou přes hlavu a jdem házet středy:)) ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Film pro feministky. Ultranasili je tady pachano vyhradne na neznem pohlavi. Ne ze bych neco takovyho podporoval ale bylo to neco jinyho nez na co sem zvyklej. Mistr Sardu byl nadhernej psychotik a kazdou,,kabaretni" scenku si vychutnaval do posledni chvile. A taky ten dabelskej liliput me dostal. No reknete ve kterym filmu se hrajou sipky na terc co je namalovanej na zadnici? Ulet ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Troma - milovaná a nenávidená, už toho vydala naozaj kopu. Ale tento film, je hrozný. Na tromácke nechutnosti, tuposť a celkovú akoby amatérskosť som si zvykol a akceptoval som ju skrz porciu zábavy ktorú mi ich filmy vždy dopriali. Na tomto filme ale nebolo zábavné nič. Otrasné herecké výkony, absolútne žiadny dej, respektíve zápletka. Mučenie, na ktorom to malo akože všetko stáť je miestami brutálne odfláknuté a je iba útekom od režisérovej nemohúcnosti posunúť film niekam ďalej. Tupé účelové násilie na nahých ženách mi nesedí, a nesedel mi ani tento film. 10 % ()

domirovec odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím upřímně co mě poslední dobou vede k tomu, že si furt pouštím takovýhle otřesný příšernosti.. Bloodsucking Freaks je naprosto ideální film, pokud chcete hodně zpytovat své svědomí po dobu několika dalších dní, pro někoho možná měsíců. Někdo by to nazval primitivní zábavou, já to oficiálně nazývám primitivním, nechutným, podivným a extrémně špatně provedeným trashem, který dle mého skromného názoru ani neměl spatřit světlo světa. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Americký rapper Necro odkazuje na film v prvních vteřinách své skladby „White Slavery“. (M.Fish)
  • Když Sardu (Seamus O'Brien) z jedné z dívek jí, talíř na ní je plný. Když jí však Sardu (Seamus O'Brien) odkopne a talíř se převrhne, je prázdný. (StrYke)

Reklama

Reklama