Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Příběhy nerozlučných kamarádů ze Stokorcového jsou určeny hlavně těm nejmenším. Medvídek Pú společně se svými přáteli - neustále vystrašeným Prasátkem, veselým Tygříkem, histerickým Králíkem, smolařem Ijáčkem a v neposladní řadě chlapcem Kryštůfkem Robinem prožívají mnohá dobrodružství a řeší záhady, které se v jejich lese dějí. V seriálu nechybí ani vedlejší postavy jako Klokánek Rú s jeho maminkou, Slonisko nebo moudrá Sova... (wendelin9)

(více)

Recenze (37)

novoten 

všechny recenze uživatele

Velmi násilně poučné (sova, králík, Kryštůfek), velmi toporně vtipné (Pú) a jen díky dvěma postavám s občas solidním dílem. Věčně rozjuchaný Tygr a hlavně geniální Ijáček měli za to, že jsem kdysi tenhle patvar sledoval celkem často. Scénáristům totiž chyběla odvaha. Občas se odhodlali k zajímavější zápletce než obvykle, ale ta většinou skončila buď tak nevinně, až zničila celý díl nebo natolik zvláštně (ve stylu příhod v knižní předloze), že další podobné už u Disneyho projít nemohly. ()

Kapybara 

všechny recenze uživatele

Medvídka Pů mám ráda v původní knižní podobě od A. A. Milneho, ale tohle je totální zpotvořenina, ta animace je příšerná!!! V tomhle seriálu je Pů jen obézní nesympatický ňouma, a to ani nemluvím o uťáplém ukníkaném Prasátku a Ijáčkovi, kterému trčí ze zadku hřebík. Taky mě hodně štvalo, že matce Kryštůfka Robina byly vidět ve všech záběrech jenom nohy. Samozřejmě, že to je vedlejší postava, ale to jako nemá ksicht nebo co?! Jak se někomu tohle může líbit, nepochopím. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Děti u toho sedí jako přikované, já se také občas zadívám. Není to tak naivní ani hloupé, v rámci Púovských sérii to nijak nevyčnívá. Některé příběhy jsou velmi povedené, některé už méně, ale pořád si to drží bezproblémový standard milých dětských kreslených seriálů. A Pán Bůh zaplať za starou dobrou animaci. V roce 2015 to běží na ČT Art s novým dabingem z roku 2014, úvodní píseň je také nová, ale s původními slovy, bohužel od 21. dílu je píseň s novými slovy a je to fakt strašný trapas. Asi něco jako když ti naši sedláci přezpívali znělku k Rychlé rotě. Fakt ubohost. Ještě že dabing je docela povedený. Hudba: Steve Nelson & Thom Sharp ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi detsky serial vsech dob!... Nenazrany medvidek Pu, vystrasene Prasatko, skakajici prasteny Tygrik, vecne nastvany mravokarce Kralik, oslik Ijacek, ktery je vecne mimo a mnoho dalsich zviratek tvori tak uzasnou partu, ze je vlastne jedno, ze jejich dobrodruzsvi se stale opakuji a pokud vam neni 5 let usinate nudou... No kdo by tyhle nerozlucne kamarady, kteri sou tak roztomile hloupoucci a pitomi nemel rad?.... Btw. 3D verze, ve ktere uz neni Kristufek Robin, ale nejaka mala holka, ktera spolu s Tygrem a Puem tvori sileny tym spionu v modrem je urazka klasiky :/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Poté, co Paul Winchell, který namluvil Tygra, odešel ze seriálu, převzal jeho roli Jim Cummings, který už daboval i Medvídka Pú. (HappySmile)

Reklama

Reklama