Slonisko a Medvídek Pú

Animovaný / Rodinný

USA, 2005, 68 min

Frank Nissen

Joel McNeely

Rozpočet $20miliónovTržby USA $18,098,433Tržby Celosvetovo $52,858,433(28.1.2010)

Samozřejmě jsem byl na Slonisku a Medvídkovi Pú s mladším bráškou, který byl z filmu vážně v sedmém nebi. Až tak veliké nadšení jsem tedy nesdílel, ale tenhle film mi připomněl krásné vzpomínky na klasické animované Disneyho filmy, a krom vysloveně dětského příběhu nemám důvod jít pod 5. A stejně pod ně nepůjdu.(19.7.2007)

I přesto, že už jsem cet, stejně tuhle pohádku miluju. Bojácné prasátko, praštěnýho a v jednom kuse skákajícího tygra, Ijáčka, kterým je všechno jedno.. Králíka, kterej je pořád nepříjemnej.. Rúa s maminkou Kangou.. Sovu.. no prostě celou partu ze Stokorcového lesa.. Jsou moji uchýlkou (a už se mi doma hromadí plyšáková partička :-) k tomu přidejte roztomiloučkého Trombóna Heligóna Ušopleska čtvrtého, můžete mu říkat Fufík, a máte pohádku, která stojí za to :)(31.3.2009)

• Tuxedo

Kdyby z filmu zmizelo slonisko a písničky, byl by to velmi dobrý film. Takhle je tu občas světlý okamžik, okamžitě zabitý otravnou písničkou nebo otravností sloniska.(25.8.2005)

Rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čakal som viac vtipných momentov a trošku lepší nápad, namiesto toho potešilo milé spracovanie a citlovosť. Proste milé. 60%.(12.6.2006)

Nie som ani náhodou skalným fanúšikom medvedíka Pu, ale príbeh o stratenom a nájdenom Fufíkovi mal svoju myšlienku a útočil na city ....(16.9.2006)

• Webb

(Kinovýdělky v ČR: 5 513 154 Kč, počet diváků v ČR: 76 085)(16.12.2008)

Fufík se zkrátka stal miláčkem naší rodiny.. :-) A půovské příběhy jsou stále milé, pohodové a svým způsobem zábavné. V době, kdy se násilí dostalo už i do animovaných pohádek pro dět,i je svět medvídka Pů a jeho přátel jedním z posledních ostrůvků nevinnosti.(7.1.2008)

Ach jo ... ja si vazne nemuzu pomoct, ale nebýt mého malého bratra (5 let), a nebýt na tom s ním v prázdném kině, tak asi hodnotím trochu jinak (4* :)). Především chci upozornit, že toto je film stvořený přesně pro děti předškolního a čertvě školního věku + popřípadě jejich rodiče a příbuzné. Je to jednoduchý děj, plný jednoduchých vtipů, s jednoduchou zápletkou, né moc dlouhý... prostě tak akorát na již jmenované publikum... Krásně malované, animované, z mládí nezapomenutalné postavičky, jsou tu zase jako dřív a prožívají spolu skvělé dobrodružství. Filmy od Walta Disneye, jsou dabovány u nich... tzn všici češi se seberou a letí nadabovat Sloniska, a dokud se to studiím nelíbí, tak dabují, a tak máme postaráno o prvotřídní dabing. Byl to zážitek. Doporučuji popadnout vhodné dítě a jít s ním do kina na Slonisko a Mevídek Pú......(16.3.2005)

Nádherný příběh pro děti.Velice krásné písničky , které se líbí mé dceři a hlavně jí zaujalo slonisko a prasátko.(1.4.2007)

Dokonalá pohádka. Kdybych měla děti, tak tohle bych jim bez obav pustila. Skutečně je to velmi dětské .. jak se říká v angličtině "family - friendly". Příběh se mi taky líbil, dokonce jsem se tomu i zasmála (i když pravda je, že jsem se trochu pobavila na úkor té roztomilé dětinskosti.. ale co už :)).. No ale maminy a dětičky, tohle je skvostná pohádka přesně pro vás :)(29.10.2011)

Já si nemůžu pomoct. Mě to přišlo strašně roztomilý (Fufík je úžasný) a kdyby mi bylo tak o 15 let méně, tančil bych z tohoto snímku v ulicích:-)) Výjimečně se mi moc líbil dabing...Jo a ještě mam vzkaz pro uživatele jaStecse: Seš divnej:-)(14.2.2006)

V rámci pohádek s Medvídkem Pooh žádný zázrak, ale taky nic příšerného :-) Moje máma říkávala "děti to snědí" (nemyslela sice filmy, ale na tenhle to zrovna sedí). Mikeš by dal víc než 60%, já ne :-))(16.4.2007)

1041. hodnocený film: Milý příběh se známými filmovými postavičkami z mého dětství. Medvídka Pú jsem měl vždycky rád, ale už se s novou dobou vytrácí jeho kouzlo. Převedení animovaných zvířátek na plátna kin a ještě občasná nevhodnost příběhu, dělají ze žlutého medvěda a jeho přátel jen průměrnou zábavu pro dítě.3* jsou maximem, protože nahánět strach malému dítěti Sloniskem, které je vlastně mírumilovné slůně, je hodně pod úroveň. 3*(28.5.2011)

Na konci jsem málem bečel, strašlivé, jak někdo dokáže tak manipulovat s citama diváka. To chci umět :)(3.11.2010)

Řikejte si co chcete, já jsem si zavzpomínal na starý časy, kdy jsem medvídka žral. Koukal jsem na to s přítelkyní a i ta se moc bavila...(30.10.2009)

• Smileface

Klasická Disneyho podívaná pro děti. Veskrze průměný Pů, až na to otravné a v češtině šíleně nadabované slonisko.(26.7.2006)

Absolutně dokonalý dabing. Jo, a film taky ujde.(24.12.2006)

Na tomto filmu jsem byl v kině se svou mamkou. Ne, teď skutečně neplácám z nedostatku jídla či tekutin, ale říkám naprostou pravdu. Chtěl jsem totiž nostalgicky zavzpomínat na svá dětská léta, a tak, když se rozhodovalo mezi tímto filmem a Úžasňáky, jsem zvolil Slonisko a Medvídek Pú. A nelituji toho! Sice jsem byl v kině nejstarší, nepočítám-li rodiče dětí, přičemž capartíci sledovali ten filmeček s ústy dokořán a v rukou drželi maxi popcorn, jehož se ani nedotkli, neboť nebyli schopni vnímat okolní svět, avšak Slonisko a Medvídek Pú mě svou jednoduchostí a krásou pohladil na duši, a připoměl mi tak, že jsem někde v hloubi stále malé dítě...(19.1.2008)

Z ranku filmů pro děti tento vyčnívá, nejsou zde pitvořící se pseudozvířátka, dvojsmyslné narážky nebo jakési popkulturní odkazy, prostě jenom heký a milý příběh o kamarádství pro malé děti. Děti víc nechtějí a nepotřebují, vážně.(25.6.2009)

<< předchozí 1 2