Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Reference jsem měl na tento seriál velmi pozitivní, ale osobně jsme o to více zklamán. Vulgarismy mi nevadí mnohdy skvěle rozseknou danou situaci, ale hlavní potíž je slabší děj. Děj je uzavřen do divadla, kde se řeší stream a pořád "máme až moc peněz" potažmo "máme minimum peněz". Samotné scénky jsou až příliš přehrávané a tak uvadá i vtip. I tak jsem se občas solidně zasmál, ale jak říkám zklamání. Slabé 3z5 a vážně jsem zvažoval jen 2*. Po 4.dílu jsem už neměl sílu na pátý. ()

dlouha_potvora 

všechny recenze uživatele

Kolečko a parta kolem seriálu Lajna umí do scénáře napsat cca 3-4 typy ženských postav: nevrlá uklízečka, nablblá ezo-lesana, penězchtivá manželka a semtam třeba ještě nějaká sekretářka nebo asistentka. Až přijde den, kdy v nějakém jejich seriálu bude vystupovat ženská, která bude vtipná a zároveň to nebude karikatura nejstereotypnějších sexistickejch představ, bouchnu šampáňo. Vemte si příklad z Dejvičáků, holomci! ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrdat Brno!!! A mrdat čtvrtý a posrat pátý díl, takový sešup úrovně se jen tak nevidí. EDIT na konto dalších tří dílů: špatné to není, ale počáteční kouzlo je obávám se pryč nadobro. Toto je už moc křečovité a vulgární, i když pořád dost vtipné a solidně zahrané. Hlavně Čestmír a Adéla příjemně překvapili. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Výbornej satirickej online koncept postavenej na crowdfundingu, kterej zobrazuje a zároveň paroduje aktuální situaci posledního roku. Je to neotřelý, sprostý, hraniční, urýpaný a hlavně neuvěřitelně zábavný a plný hlášek. Jasně tomu vévodí Š. Kozub, jehož mimika a hláškování seriál jednoznačně táhnou, nicméně každej si tam najde svůj vrcholnej moment. Navíc jedním ze scénáristů je "pražská kurva" P. Kolečko, kterej má za sebou víc než povedenej seriál Most, takže se tomu stylu vlastně nelze divit. Jen tak dál, víc takových projektů u nás by bylo fajn, ale musí se opatrně, aby to nepřecházelo ze zamýšlené absurdity do nechtěné trapnosti, což se tady naštěstí neděje. P.S.: "Ty sis šlehl nějakou dávku mamrdinu a nám jsi zapomněl nalajnovat nebo co?!" ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sled scének, které si dělají legraci z oblastních herců (poněkud méně) a z nadutých pražských hvězd (poněkud více). Minisérie reflektující současnou krizi s covid-19 je vtipná, svěží, neokoukaná (právě včetně oblastních herců) a dokonce má vývoj a pointu. To u dílka, které vzniká improvizovaně, aniž by bylo jasné, jestli se natočí další díl (pokud tomu budeme věřit), zaslouží obdiv. A hlavně si to pustit na youtube, protože to fakt stojí za to. SHRNUTÍ: I v době krize můžeš najít perlu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Když Jiří Langmajer v čase 24:50 vchází do kanceláře, tak má na sobě roušku, ale po několika záběrech ji nemá. (Doomcourier)
  • V epizodě je zmíněný seriál Lajna (od r. 2017). (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama