foto

Přemysl Bureš

  • nar. 3.3.1971 (46 let)
    Česká Lípa, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Vymazán (studentský film)
2014 Cesta ven
2013 Pestré vrstvy (TV film)
2012 7 dní hříchů
2010 Kajínek
Mamas & Papas
2009 Evžen Oněgin (divadelní záznam)
2008 Sestra

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Pytláci (E01)
2016 Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
Bludný kořen (S01E04)
Nástřel (S01E01)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Návrat staré lásky (E05)
Tannbach (TV seriál)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klíčový důkaz (S01E04)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Oko za oko (S03E08)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2007 Bambino di Praga (studentský film)
Podle práva (TV seriál)

TV pořady

2007 Denik Ostravaka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace