Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Recenze uživatele verbal k tomuto seriálu (2)

sKORO NA mizině (2020) 

Ať už je Kolečko jakkoliv obří pražská píča, dobrá většinou akorát tak pro bulvární ukájení lahváčových mas, Skórka jeho anální paraziteček a Šimiček má obvykle sysel pro tumor mentálně postiženého pohřebního řečníka, druhá vlna je zjevně připravila o chuť (na vymýšlení trapných ubohostí za každou cenu), poslední dva díly jsou téměř dokonalé, přičemž scéna v landecké šoli je snad to nejlepší, co jsem kdy v evropských shitcomech viděl, a chrchlal jsem u ní brikety. Mrázik s Miklušem málem přefárali i Kozuba a nejzkušenější český neherec, Romča Pospíchal, si bezesporu střihnul životní roli z celé své toporně přehrávané kariéry štěků a zduřelých prostat. Tedy do chvíle, než začal hrát Vašuta, to byl hned zpátky v poloze „nějakseporánunemůžuvychcat“, interpretované s obvyklou grácií ochrnutého Hamleta. Předtím ale naprosto fantastický part, zastínění sebe samého a doživotní čestné místo v análech! Libovolně vybraných. Čili, pokud to hodláte takto patlat i nadále, jsem ochoten povracet prázdné flašky a vydržovat si Vás všechny až do roku 2030, kdy už snad bude naočkovaný nebo mrtvý i ten poslední zdivočelý epidemiofob a Vy budete konečně moci vylézt z maringotek. Ještě jsem chtěl něco dodat, ale teď si nemůžu vzp… Aha, už vím: „Jebat Langmajera!!!“ P.S. Vzkazík pro ty tytrubkovské mrdky: Řečeno požárně matematickou terminologií, strýmy začínají být dost vyhořelé, pomalu limitně konvergují k prdeli a poslení videjko z fitka (Domidudy), to už zdaleka nebyly ty roztomilé a svérázné trapkohumory, nýbrž ubohá debilita, při které jsem se až styděl! Tak rychle ven z kruhu, než si poserete vše, co jste zatím tak kreativně narubali, a stane se z Vás jen další trapná Partička. Scénář je cesta a třeba tadyhle Kolečko se Šimíčkem začínají být přeqapivě docela ve formě! ()

Došly prachy (2020) (E01) 

Verbální distanc: Nikdy nic nehodnotím po prvním dílu. Jinde se zde však zatím vystříkat nelze, tudíž mé výsledné hodnocení koresponduje výhradně s komplexní proudovou a video činností těch Tytrubkových mrdek! Za veškerou dosavadní snahu by měla Čuba rozhodně dostat horníka roku! Těžba v koronténě je dost napyču, ale zatímco ostatní kašpaři kňučí, jak jim ta maďarská hrabivá kunda pozavírala maringotky, oni teď chcípají hlady a jakákoliv pomoc je dostupná pouze Za orálek, podařilo se tetě Bertě, aniž by musela kouřit čuráky, z dostupného potenciálu vydolovat téměř fenomén a skvělou chytlavou virózu, která se šíří rychleji než korona ve starobinci. Rozhodně zasloužená sklizeň osiva Třech tygrů a navíc nezatížená cenzurou či ziskuchtivostí veřejnoprávních i soukromolopatistických žump. Bravo! Ale co si budem. Bez geniálního rypadla Kozup 2.0, schopného i s koulema ve svěráku bleskurychle, bez zadrhnutí a naprosto přesvědčivě zaimprovizovat třeba i předsedu představenstva OKD v jiném stavu, by veškerá snaha rozhodně nebyla až tolik koksovatelná. Tuš doufam, že po tym všeckim fuckt nezpychněš, cype, jaxi slibil Vlastě, a zustaněš tym fajňutkim skromnym kokotem, bo tak Tě maju mazlyčci radi! Všichni jedete bomby, taxe snažte nevyhořet nebo nedělat tumory za každou cenu! P.S. Vynikající a nápaditá práce, Aleberte. Ale dost nechápu, proč nejedete dál sami, když na to zjevně máte, necháváte se sdírat ze Skórki, dovolíte na Vašem úspěchu parazitovat i Trapánkovi a linkujete to s dost ubohou Lajnou. Tedy vlastně chápu, ale už je to trochu kurvení se. P.S. 2: Výborný didaktický tah, Dane! Už umím úplně sám jezdit eMHáDéčkem i bez toho chlupatého cigoše. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama