Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Diskuze

kozloid

kozloid (hodnocení, recenze)

Sypal je herec asi jako Mádl . Neobsazovat je , jediné možné řešení .

orkadimenza

orkadimenza (hodnocení, recenze)

Proč to tu nemá anglický překlad "How steal Dagmara"? 

Už je mi to jasné, ještě bychom se v zahraničí s touhle sračkou ztrapnili.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

táto sračka sa môže smelo zaradiť vedľa "skvostov" typu: Divoké Pivo, Kanárská Spojka, Playgirls 1,2, Ještě větší blbec než jsme doufali či Nahota na prodej - čiže medzi najhoršie filmy českej kinematografie

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Česká parodie na Jamese Bonda dopadla tvrdou ránou na zem.Zkrátka od němcu bych něco podobného překousl,ale od nás nikoliv,vždyt se ani takhle James B. neztrapňoval

Edge_666

Edge_666 (hodnocení, recenze)

Sypal je asi nejhorší "herec" v dějinách české kinematografie. Hrozný film. Lituji každé minuty, kterou jsem kdysi jeho sledováním ztratil.

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Po zhliadnutí tohoto snímku si môžem povedať, že sú v mojom živote dva dokonalé filmy. "A moment to remember" a tento. Oba snímky na to idú ale z opačných koncov. Zatiaľ čo jeden je skutočný skvost, ten druhý je najväčšia pičovina akú som kedy videl. A s prehľadom to prekonáva aj Kameňak. Niečo tak strašné som dlho nevidel. A či vôbec. Ustredie tajnej služby v mäsokombináte, Jaroslav Sypal ako agent 007... Ten režisér Soukup je skrátka ešte väčší křupan ako Zdeněk Troška. Veľmi dobré filmy sa ťažko točia. Ale aj na toto musí mať človek obrovský talent. Tých 7% je absolutne nadhodnotených! P.S. po 45 minutach som to vzdal a vymazal z disku. Tak silný žalúdok, aby som TO dopozeral skrátka nemám... Takže ani netuším ako to skončilo. Ale najskôr rovnako tragicky0 ako prvá trištvrte hodina... A prosím! Neprezrádzajte mi záver filmu, vážne by som to nezvládol!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

DandaPiper

DandaPiper (hodnocení, recenze)

Pro tento film by se měla vymyslet zvláštní hodnotící kategorie...př: Odpad odpadovič nejodpadkovitější!!!

ulow

ulow (hodnocení, recenze)

5454: opravdu jeto hrozný film. sadas: 5454: jsou ještě horší režiseří než Jaroslav Soukup. 5454: sadas: jo a kteří? sadas: 5454: Azzer Mash, Carllen Barny, Brian Kirk.

Sešívaný

Sešívaný (hodnocení, recenze)

Dvě hvězdičky dávám jenom za to, že už jsem viděl i horší věci. Už věci jako Byl jednou jeden polda byly ujeté, ale toto je fakt moc.

Nessos

Nessos (hodnocení, recenze)

Co jsem komu udělal? Tak neskutečně trapná "komedie" ..škoda komentovat!

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Jen jeden skromný dotaz na dofftipné: To jako ten Vašek a Dagmara měla být nějaká narážka na Havlovy? (Nejen jména - on mrňous - ona blondýna ;-) . . . Nebo zase jen cítím nějakej ten smrad z čísi huby?... :-/

Peß

Peß (hodnocení, recenze)

Co je moc, to je moc. Ale tohle už je vážně dost...:-/

chuancarlo

chuancarlo (hodnocení, recenze)

Taky i u týhle kraviny jsem se musel polechtat v podpaží abych se vůbec zasmál.No nevím jestli existuje ještě něco trapnějšího.

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

nerekl bych ze to je takovy shit, aby tu byl na prvnim miste, daleko horsi jsou muzi v bilem

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MM11

MM11 (hodnocení, recenze)

Nejhorší český film vůbec. Naprosto po právu si za tuhle zrůdnost odnesl Soukup "plyšáka". On ho měl už dostat za třetího Maisnera, ale tehdy se tam zapletl Luděk Sobota... Pokud chcete vidět blbost, tak se koukněte na Divoké pivo nebo Nahotu na prodej, ale ne na tohle, to je mnohem horší. Naprosto souhlasím: Sračka.

Free Bird

Free Bird (hodnocení, recenze)

Je to opravdu komedie? Spíš bych řekl, že pěknej propadák a "film", co se snad ani raději neměl dostat na svět.

0nyx

0nyx (hodnocení, recenze)

Jako ceske komedie mam velice rad ale po schlednuti filmuJak ukáat Dagmaru nemohu ict nic jineho nez slovo blbost!!!

Reklama

Reklama