foto

Jaroslav Sypal

  • nar. 29.8.1958 (58 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jaroslav Sypal (*1958) se ve filmu prosadil v poměrně pozdním věku, na počátku 90. let. Díky své malé postavě a nezaměnitelné mimice byl jeho talent směřován jasně ke komickým rolím. Debutoval rolí ve filmu Pásla kone na betone a seriálu Draculův švagr. Vedlejší roli si zahráli v pohádce Karla Smyczka Lotrando a Zubejda. Jeho první (a nejdelší) spoluprácí s Jaroslavem Soukupem byla komedie Byl jednou jeden polda, pro kterou ho režisér objevil a už se ho nepustil. Díky němu se zapsal do paměti diváků jako nepřejícný a nevraživý poručík Hrubec. Jako tajný agent Hruška v komedii Jak ukrást Dagmaru (2001) téhož režiséra zase plně uplatnil svůj herecký talent. Tato role mu byla psána Soukupem přímo na tělo. "Dagmara" byla zatím jeho posledním počinem.

Martin "blues" Daneš

Herecká filmografie

2013 Duch nad zlato (TV film)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Hříšný tanec (S02E06)
Prachy, prašule, prášky (S02E05)
2011 Noha 22 (TV seriál)
2009 Na Brusel, Vávro! Na Brusel! (divadelní záznam)
Sněžná noc (TV film)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Jak ukrást Dagmaru
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1998 Motel Anathema (TV seriál)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
1996 Ceremoniář
Draculův švagr (TV seriál)
Dvě z policejní brašny (TV film)
Chladné srdce (TV film)
Lotrando a Zubejda
1995 Byl jednou jeden polda
Život na zámku (TV seriál)
1994 Divadelní román (TV film)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Strašidla a spol. (TV seriál)
1991 Klauni a vlastenci (TV film)
Případy pana Janíka (TV film)
1990 Nemocný bílý slon
Zvláštní bytosti
1989 Dynamit
Sama uprostřed noci (TV film)
1982 Pásla kone na betóne
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Návrat (E03)
Maturanti (E02)
Prodloužená (E01)
1974 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)

TV pořady

2015 Barrandovský Silvestr 2015 (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Což takhle dát si VIP? (TV pořad)
Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
2012 Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
2003 Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1976 Dostaveníčko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace