Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub nechce odpustit Tereze (M. Dancingerová) s Martinem (M. Adamczyk), že nemohl zůstat přes noc u Tomáše. Naštvaný je i Tomáš. Martin tlačí v Praze na své rodiče, ať stáhnou žalobu. Promluví si i s kolegyní Janou (A. Petřeková). Myslí si, že už ví, kdo vyměnil před šesti lety jejich děti, a pokouší se v tom vyznat. Těhotná Marcela (D. Barešová) přijede domů z nemocnice, ale všichni jsou jak na trní. Tesař (J. Dolanský) poštval obě rodiny znovu proti sobě. Schází se proto v kostele u farářky (H. Dvořáková) a snaží se vyřešit vztahy do budoucna. Jenže chvíli potom konečně vyjde pravda najevo… (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

dew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný zvrat s Isteníkem, kterého jsem se obávala řadu předchozích dílů, se tedy ve velkém stylu naplnil. Bohužel v retrospektivě je Isteníkovo chování v celém seriálu k bratrově rodině a k Tereze ( do které je navíc hluboce zamilován) ještě více přitažené za vlasy. Stejně tak podivuhodný obrat vztahu Luboše a Marcely a Martinovo zcela povrchní a ještě špatně zahrané balancování ve vztahu k Tereze a milence. Souhlasím s Marcosem22. Luboš byl nejdřív úmyslný tvůrce všeho zla, jeho náhlá proměna působí až směšně. Již ted jsou těžce předvídatelné dějové linky druhé řady (mmj. vztah primářky s Rudolfem, Tereza s Davidem). Jasnými vítězi posledního dílu i celého seriálu jsou Novotný a Remundová, kteří mě vyloženě baví, ať už hrají cokoliv. Díky nim jsem vydržela do konce a jsem zvědavá i na 2. řadu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé drobné výhrady ke scénáři poslední díl opětovně potvrdil, něco tomu prostě chybí a něco přebývá, nicméně jsem jaksi nucena hodnotit shovívavě, předně herecký ansámbl se předvedl velmi pěkně, pochvalu nepochybně zaslouží pánové David Novotný, Petr Kostka, Michal Isteník, Luboš Veselý a určitě i Jan Dolanský, pil mi krev ve všech dílech, takže musím smeknout.. Z něžného pohlaví bych zmínila Sabinu Remundovou, která tu svou milující mámu dala tak přesvědčivě, až mi slzy hrkly a pak se mi moc líbila Jitka Čvančarová, zvládla to na výbornou.. K tomu nutno dodat, že natočené je to opravdu hezky a hudební podmaz velice příjemný, dobře zvolený.. ()

Reklama

SmisekPA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajimavy finale. Priznavam ze me nenadchlo a volila bych jine. Na druhou stranu rozumim tahu tvurcu vcetne jejich pripravy na II. radu... David v dalsich pokracovanich snad jiz bude schopen zit sympaticky jako do posl. dilu a dostane do sveho tymu posilu - novou pi ucitelkou Terezu. Lubos v dalsich dilech snad nebude schopen ziskat silnou zenskou hrdinku tehulky (Marcelu). A zaletny, prolhany a srabacky porodnik snad dostane kopacky od sve kvalitni manzelky Kamily. SILA ZENY!!! ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec špatný, všechno špatně. Jak už jsem si u předchozího dílu myslel, že tahle pseudotelenovela začala i trošku dávat smysl (resp. propojily se tam konečně nějaký zdánlivě nesouvisející příběhy), tak poslední díl to opět poslal do kytek. Jo a jinak, jak je Marta Dancingerová hezká jak vobrázek, tak ta její postava je teda asi suveréně nejvíc protivnou v celým seriálu (možná hned vedle postavy Adamczyka). 🙈 😀 ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl dal celému seriálu tu správnou korunu a smysl. Teď už je jasné, proč David chodil po setkání s Terezou chlastat a hrát karty. Nebyla v tom nešťastná láska, ale připomínka oné události, o které v seriálu jde. Seriál je dobře uzavřen, zároveň je tu prostor pro další díly. Ano, tohle se scénáristovi povedlo. Velká jednička. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Epizodu sledovalo 1,56 milionu diváků (15+), šlo o nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama