Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z běžícího pásu. Na ukrácení dlouhé chvíle ideální - originální zápletka, sympatičtí herci. Bohužel zápletka je tak průhledná, že od první třetiny filmu již jen čekáte na předvídatelný konec. Herci jsou sympatičtí a dialogy dobré, ale mám pocit, že ne zcela využité. Pravděpodobně za měsíc si to už nebudu pamatovat. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která je dost předvídatelná, obsahuje spoustu klišé a má opravdu hodně přestřelený a přeslazený závěr. Z podprůměru/průměru do lehčího nadprůměru ji zvedá výběr představitelů ústředního páru, jejich herecké výkony, vzájemné napojení a některé docela vtipné či příjemně milé slovní výměny (ne že by tedy vedle nich ve filmu nebylo hodně přesně opačných dialogů). 55 %. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia – s tým nie je problém. Problém je s tým, že by sa z toho dalo dostať aj viac – mám na mysli základný príbeh a vtipných momentov/dialógov. Hlavná dvojica R. Leigh Cook a D. Wayans Jr. nie je márna, avšak tá chémia medzi nimi je celkom krehká. Na vedľajšej línii hereckých výkonov je viac tých trápnejších momentov ako vydarenejších. „Láska so zárukou“ je v zozname Netflixu len ďalšou tuctovou záležitosťou. Výnimka je v tom, že je to aspoň o niečo pozorovateľnejší ako ostatné podobné veci. P.S.: Úvodný a záverečný pop-rock song od Tiffany bola dobrou voľbou. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Seznamovací apka Láska se zárukou, Love, Guaranteed, svede dohromady muže a právničku, pracovně. Ona má zažalovat aplikaci provozující agenturu, protože muž už jejím prostřednictvím absolvoval tisíc schůzek, a nic, žádná láska, jen výdaje za lichá rande. Takže když se zárukou, tak se vším všudy, že. Dál je příběh Hilary Galanoy a Elizabeth Hackett předvídatelný, on je muž a právnička žena, takže ... že. Pointa, ta úplně poslední, je však opravdu překvapivá, rovnou měrou pochopitelná stejně jako nepochopitelná. Znepokojivě nezodpovězená s pointou těsně související zůstala otázka o smyslu seznamovací aplikace za $ 29 měsíčně, jejíž efektivita je přibližně 1000:0. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Souhlas s každým, kdo napíše, že je to předvídatelné, politicky korektně manipulující a soudní proces tohoto typu by těžko v Americe proběhl. Ale film je a má být o lásce, přátelství, pomoci a nevyřčeně o tom, že je otravné se stále honit za penězi a dokolečka někomu lhát, aby těch peněz bylo více. Podzimní nálada a zbarvené stromy tomu měli dodat ten nádech romantiky, kam film jako oddychový směřoval. Český dabing měl několik vtipných hlášek a nebyl pro hloupé. (Ta měkkosrdcatá lastura mě dostala, a hláška o jménu dítěte podle dálnice také). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama