Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Seznamovací apka Láska se zárukou, Love, Guaranteed, svede dohromady muže a právničku, pracovně. Ona má zažalovat aplikaci provozující agenturu, protože muž už jejím prostřednictvím absolvoval tisíc schůzek, a nic, žádná láska, jen výdaje za lichá rande. Takže když se zárukou, tak se vším všudy, že. Dál je příběh Hilary Galanoy a Elizabeth Hackett předvídatelný, on je muž a právnička žena, takže ... že. Pointa, ta úplně poslední, je však opravdu překvapivá, rovnou měrou pochopitelná stejně jako nepochopitelná. Znepokojivě nezodpovězená s pointou těsně související zůstala otázka o smyslu seznamovací aplikace za $ 29 měsíčně, jejíž efektivita je přibližně 1000:0. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Souhlas s každým, kdo napíše, že je to předvídatelné, politicky korektně manipulující a soudní proces tohoto typu by těžko v Americe proběhl. Ale film je a má být o lásce, přátelství, pomoci a nevyřčeně o tom, že je otravné se stále honit za penězi a dokolečka někomu lhát, aby těch peněz bylo více. Podzimní nálada a zbarvené stromy tomu měli dodat ten nádech romantiky, kam film jako oddychový směřoval. Český dabing měl několik vtipných hlášek a nebyl pro hloupé. (Ta měkkosrdcatá lastura mě dostala, a hláška o jménu dítěte podle dálnice také). ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která je dost předvídatelná, obsahuje spoustu klišé a má opravdu hodně přestřelený a přeslazený závěr. Z podprůměru/průměru do lehčího nadprůměru ji zvedá výběr představitelů ústředního páru, jejich herecké výkony, vzájemné napojení a některé docela vtipné či příjemně milé slovní výměny (ne že by tedy vedle nich ve filmu nebylo hodně přesně opačných dialogů). 55 %. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Další romanťárna, která v mých očích zkrachovala na rozuzlení. Zápletka je fajn, vypadalo to, že se dobře (a nenáročně) pobavíme. Chemie mezi herci roste, dokud ji v jeden moment nezabijí tím nejhloupějším způsobem. A tak zjistíme, že chytrá advokátka vlastně není tak chytrá, a že její klient potřebuje slyšet, že má otevřít oči od té nejméně povolané osoby, aby si uvědomil smysl život a nastoupil s naprosto nejnudnějším koncem. Slabší 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia – s tým nie je problém. Problém je s tým, že by sa z toho dalo dostať aj viac – mám na mysli základný príbeh a vtipných momentov/dialógov. Hlavná dvojica R. Leigh Cook a D. Wayans Jr. nie je márna, avšak tá chémia medzi nimi je celkom krehká. Na vedľajšej línii hereckých výkonov je viac tých trápnejších momentov ako vydarenejších. „Láska so zárukou“ je v zozname Netflixu len ďalšou tuctovou záležitosťou. Výnimka je v tom, že je to aspoň o niečo pozorovateľnejší ako ostatné podobné veci. P.S.: Úvodný a záverečný pop-rock song od Tiffany bola dobrou voľbou. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno