Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Utržený ze řetězu je úsměvně hloupý film. Tedy ne, že by měl hloupou myšlenku nebo špatné zpracování, jen je ten slepenec moderně nasnímané akční bouchačky s ambiciózním dramatem o příchodu surově vychovávaného "zvířete" do slušné rodiny poněkud křečovitý. Vtipy většinou nejsou vtipné a moralizující chvilky zavání trapností. Příběh je v podstatě tisíckrát omleté klišé. Jednoduše, nemůžu se zbavit dojmu, že většině diváků musí jedna či druhá poloha snímku nevyhnutelně vadit... a jiní se zas budou ošívat z té nesympatické kombinace, stejně jako já... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Luc Besson znova siahol po svojom uz raz overenom napade, a to postava , pod ktorej smrtiacim povrchom sa ukriva citliva dusa. Samozreme, toto nieje novy Leon, toto je v prvom rade akcny film. Avsak ten najlepsi, ktory Jet-Li natocil mimo azie. Jet tu podal zrejme najprecitenejsi vykon vo svojej kariere a postava mu skutocne sadla. Tento krat to nieje super-aziat, ktory vsetkych zpacifikuje pohnutim malicka (teda je, ale to nieje to podstatne:)), ale v prvom rade vyvrhel v cudom svete bez vlastneho zivota. Herecke esa ako Feeman a Hoskins su mu neochvejnou oporou a to vsetkemu ohromne pridava na posobivosti. Sice je to stale hlavne akcny film (choreograia je skvela (je to proste Yuen Woo-Ping) a podobne ako cely film na velmi drsny look), jeho neobicjna citlivost a emocny naboj ho vsak robia naozaj vynimocnym. Plus soundtrack od Massive Attacku.....skutocna pochutka ktora si koli svojej inakosti plne hodnotenie proste zasluzi. (9/10) ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Na režisérovi a hercích záleží!!! Leon je podobně prostinký příběh, ale vznikl z něj nádherný film. Tohle je klišé na klišé s hloupými dialogy ( ke konci už jsem se musel uchechtávat - "když ho zabiješ, budeš jako on" a podobně ) a když už máte problém věřit i Morganu Freemanoi jeho repliky, je to špatné. Emoce nula, obličej Jeta li nestačí a neustálá propagace rodinných hodnot je na zabití. Efektní formální hrátky při bitkách mě obvykle nechávají chladným, stejně tak v tomto případě. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Neil Davidge a Massive Attack: 1. Opening Title ,2. Atta' Boy ,3. P Is For Piano ,4. Simple Rules ,5. Polaroid Girl ,6. Sam ,7. One Thought At A Time ,8. Confused Images ,9. Red Light Means Go ,10. Collar Stays On ,11. You've Never Had A Dream ,12. Right Way To Hold A Spoon ,13. Everybody's Got A Family ,14. Two Rocks And A Cup Of Water ,15. Sweet Is Good ,16. Montage ,17. Everything About You Is New ,18. The Dog Obeys ,19. Danny The Dog ,20. I Am Home ,21. The Academy ,22. Baby Boy ,23. Unleash Me, ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Oceňuji skutečnost, že v případě tohoto filmu vsadil režíser z velké části na dramatické prvky, tj. v poměru ku akci jsou zde tak půl napůl. Sice jsem tedy očekával zábavnou nepřetržitou akční mlátičku, ale když ta je přerušována smyslnými a dojemnými vážnějšími linkami, tak proč ne? Další s tímto faktem související plus se týká výborného Jeta Li, který, i když se ve filmu zrovna neukecal k smrti, podal velmi dobrý výkon. Teď si vzpomenu například na Keanu Reevese, ten občas také nepotřebuje k herectví slova, a divák mu naprosto rozumí (nepřekonanou hvězdou je ale v tomto směru Michael C. Hall). Tady platilo to samé, a slavná asijská hvězda se představuje v novém světle - ten kluk umí hrát. A nakonec Louis Leterrier si své místo mezi evropskou elitou filmařů zcela jistě zaslouží, a mě nezbývá nic jiného, než po zábavném Hulkovi čekat na další jeho pecku... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Lefty (Dylan Brown) používá dvě pistole Vektor SP1 Sport ráže 9x19mm. (dc125)
  • Když jede gang v autě a Bart (Bob Hoskins) mluví o rodinách, Danny (Jet Li) otočí volantem doprava, ale auto přitom zatočí doleva. (BloodMax)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama