Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem napsat něco o špatný vobě herců, ale pak jsem pochopil ze zdrojů, že klan Balcar-Hrušínský je prostě klan a v takový Rodině se hraje podle jinejch pravidel. Měl tam Matěj nechat Polívku, Šteindlera a kupodivu i toho Mádla a zbytek hledat jinde než na domácí půdě. Možná to měl nechat i zrežírovat někoho jinýho - napadá mě Jiří Havelka. Pak to mohly bejt možná i 4*, protože tu hru napsal velmi slušně.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Hvězdovat budu, až to dočumím, ale už teď vidím jednu z životních rolí Milana Šteindlera. Takže nějaký hvězdy budou, i přesto, že Kristýna mě opět nepřesvědčila.

BrunoBugatti

BrunoBugatti (hodnocení, recenze)

47%? To jako fakt?!? Dobrý, není to Vesničko má středisková, ale za a) je to docela fajn prdel, protože je to pestrý na příběhy a k tomu slušně napsaný , za b) je to dobře natočený, za c) herci jsou skvělí a dávaj tu míru nadsázky tak akorát. Počítám, že jestli někdo čekal Vyšehrad, nebo Špindl, je tady špatně. Tohle je nakonec vlastně docela milá poetická věc, kterých dneska příliš není. Přitlačím ze čtyř na pět, aby se to hlo směrem vzhůru. Ty čísla jsou totálně mimo.

Parketa888

Parketa888 (hodnocení, recenze)

Vždycky, když si jdu přečíst recenzi české komedie, čekám přehlídku siláckých stesků nad žumpoidním stavem české kinematografie. A ani tentokrát nejsem zklamaná. Všichni renomovaní odborníci, kteří tu sází jeden odpad za druhým by se možná měli zamyslet, jestli je to opravdu tak zlý nebo to dělají prostě už jenom ze zvyku, protože česká komedie=dno. Bez diskuze. Já se bavila. Šla jsem na to s očekáváním úrovně komedie a nejsem zklamaná. Mádl to napsal dobře, herci nezklamali. Jestli ovšem Čecháčci chodí na tyhle filmy do kina s očekáváním nolanovské husťárny nebo marvelovské superakce, pak ano, chápu jejich frustraci. V tom případě ale musí být v životě zklamáni a zhnuseni tak nějak ze všeho. A to je smutný. V tom případě by si ale ty dvě stovky za lístek mohli při své inteligenci a přehledu ušetřit už po přečtení popisu filmu :) 

Nerdik

Nerdik (hodnocení, recenze)

Pan Richter už zvrací, ale možná by se měl jít podívat na představení, nebo aspoň vidět záznam ČT ART, který tu dělá skvělá čísla :-) Já myslím, že to bude v pohodě.

Reklama

Reklama