Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně nudný a nekonzistentní seriál co prostě neumí ani pořádně vtáhnout do děje. Neumí ani vysvětlit “pravidla hry” (jako sakra k čemu přesně je vlastně ta debilní kostka a jaké má možnosti... z toho co jsem viděl celkem nic moc nezvládá - než se ji přetížení baterky). Výběr herců doslova příšernost (karikatury neskutečné). Postavy se chovají zcela racionálně (tedy scénář je jedna obrovská zoufalost). Jediné co funguje jsou kulisy a prostředí. Navíc, co doslova nesnáším je neuzavřený příběh. Vážně si myslí, že tohle bude na víc než jednu řadu? ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento počin som narazil úplnou náhodou a odrazu som pozrel všetkých 6 častí. Vynikajúca novinka, ktorá vás vtiahne a nepustí. Štýl rozprávania a rozdelenie ústrednej trojice mi sadol na mieru. Daný svet je zaujímavý a som rád že tvorcovia prezrádzajú len to čo je nutné a nechávajú si kopec možností do ďalších sérii. Hlavné postavy mi sadli, najviac ma rozhodne bavil svet Vrán ale čo ma milo prekvapilo ani príbehy ďalších dvoch súrodencov neboli slabé, práve naopak.Troška na začiatku problém s nemčinou ale často sa rozpráva aj po anglicky takže nakoniec pohode. Chýbala mi nejaká epická scéna, ale natočené to je krásne a akciu len chválim. Obrovské plus za Varvaru, sexi a badass to môžem. Hudba tak isto skvelá u mňa je to 5* záležitosť a škoda že sme dostali len 6 častí, nevadí o to viac sa teším na druhú sériu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejočekávanější seriál Února Evropské Kmeny je konečně venku a ikdyž jsem čekal daleko větší šlehu pořád je to velmi slušné a zábavné Postapo s originálně vymyšleným světem. Děj se odehrává v roce 2074, kde Evropu zasáhla mysteriózní globální katastrofa, která způsobila doslova Středověk. Místo států zde přežívají různé kmeny s jinými tradicemi a technologiemi. Nápad je výborný a ten svět mě neskutečně bavilo explorovat společně s hlavními hrdinami. Není to bohužel tak špinavé a akční ve stylu Mad Maxe, avšak hodně mi to připomínalo Hunger Games, Labyrint a seriál the 100, takže pokud jste příznivci alespoň jednoho z těchhle tří, zklamáni nebudete. Seriál má hezkou výpravu, když dojde na akci je brutální a hezky natočená, skvěle zde fungují intriky, zrady a zvraty až si říkám Němci si budují vlastní Game of Thrones. Nejvíce mě zaujal kmen černých vrán, což jsou záporáci a jejich kněžna Varvara s lookem Angelíny Jolie je svým sex appealem doslova hypnotizující ( ta postava!).Rozbíhají se zde 3 dějové linie zároveň a všechny jsou svým způsobem dostatečně zajímavé a poutavé. Bavil jsem se výborně a na druhou řadu jsem natěšený. Karty jsou rozdány a jako Start něčeho velkolepého jsou Tribes of Europa solidní. Je zvláštní, že 3 postavy v seriálu jakoby z oka vypadly Angelině Jolie, Madsi Mikkelsnovi a Jennifer Lawrence. Plusy: Zajímavě a originálně vymyšlený svět. Solidní tempo. Sympatické postavy. Slušná dávka zvratů a intriků. Vizuál a brutalita. Minusy: Chybí zde vyloženě velká epická akční scéna. Scénář mohl být nápaditější. Představení více kmenů si tvůrci šetří pro další série. 7.5/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako úvod do něčeho co by mohlo být v dalších sériích velmi dobré jsou Tribes Of Europa vlastně fajn.Vzhledem k tomu,že se ale v souvislosti s touhle sérií mluvilo o Dark,čekal sem přeci jen víc.Zatímco Dark sází na originalitu,tady je to plné klišoidních konverzací a ani ty zvraty nejsou úplně nečekané.Technické stránce není moc co vytknout,osazení je takové německé,ale až na výjimky celkem sympatické.Na druhou řadu - pokud bude - se kouknu rád,protože rozehrané je to slušně a celkem mě zajímá kam to chtějí posunout...60% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby to pokračovalo, neměl bych problém dát i 4*. Protože první díl je super. Skvělá kamera, vostrá akce, zajímavý setting. Trochu to na mě působilo jako evropský Horizon: Zero Dawn, akorát bez robotů a namísto Aloy s Katniss z Wishe. Jenže jak se hlavní hrdinové rozdělí a s nimi i dějově linky, tak je paradoxně nejvíce prostoru věnováno té zdaleka nejhorší. Úchylné BDSM království Vran mi přišlo přepálené a moc mě nebavilo. A naopak to nejzajímavější, celá ta ústřední záhada, se odvíjí zase děsně pomalu a nakonec končí i v tom nejpitomějším cliffhangeru tak, že se divák nedozví absolutně nic. A Netflix to nepochopitelně zaříznul. Škoda, protože potenciálu tu bylo habaděj, už jen z hlediska toho evropského settingu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě je jako dům Vavary použit upravený Národní památník na Vítkově. (matejinho94)
  • Na konci epizody hraje skladba „Can You Hear Me“ od UNSECRET. (Doomcourier)

Reklama

Reklama