Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

František Hlavsa, pražský redaktor, odjede se svými dětmi – Olgou, Frantou, malým Milánkem a babičkou na venkovskou chalupu. Děti milují zvířata a moc by chtěly psa. I babička by brala hlídače, protože má s dětmi zůstat o prázdninách na chatě sama. František se brání, myslí si, že by dětem mohla stačit kočka. Celá záležitost se štěnětem mu poslouží alespoň jako námět na fejeton. Jenže ten má poněkud nečekaný ohlas… (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Penzion Zátiší, který hraje ve filmu svou roli, nese jméno Penzion Zátiší Miroslava Horníčka a nachází se na adrese Kytlice čp. 12. (sator)
  • Snímek získal stříbrnou medaili na XVI. Festivalu v Benátkách v kategorii pro nejmenší děti. (sator)
  • Velká část exteriérů byla natáčena v severočeských Kytlicích u České Kamenice, tedy v obci, kde Miroslav Horníček desítky let chalupařil a kde je i se svou ženou Bělou a synem Janem na místním hřbitově pár desítek metrů od své chalupy pohřben. (krabatt76)
  • Malý Karel Smyczek utekal pred veľkou dogou, ľahol si na zem a predstieral, že omdlel. Doga ho dostihne, oňuchá a začne mu olizovať tvár. Chlapcovi natreli na hlavu psiu maškrtu, a tak doga budúceho slávneho režiséra takmer úplne zlízala. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama